Current Size: 62.5%

ContactPrintvriendelijke versie Send by email PDF version

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets

Dringende politiehulp

Als elke seconde telt, belt u naar het noodnummer 101.

Lees meer ...

De Blauwe Lijn

De Blauwe Lijn is het gratis infonummer van Lokale Politie Antwerpen. U kunt er terecht met al uw niet-dringende vragen en meldingen aan de politie. De Blauwe Lijn is 7 dagen op 7 bereikbaar en dit 24 uur per dag op 0800 123 12 of deblauwelijn@politie.antwerpen.be. Heeft u dringende politiehulp nodig en wilt u meteen een politiepatrouille ter plaatse? Bel dan het noodnummer 101.

Lees meer ...

Doven, slechthorenden en mensen met een spraakbeperking in nood

Als u doof of slechthorend bent of een spraakgebrek heeft, maakt dat het moeilijker zo niet onmogelijk om zelf de nooddiensten te contacteren via een gewone spraakoproep. Daarom hebben de federale overheidsdiensten Volksgezondheid en Binnenlandse Zaken en de geïntegreerde politie ervoor gezorgd dat de noodcentrales eveneens bereikbaar zijn via sms.

Lees meer ...

Klantenmanagement

Als u uw ervaring met Politie Antwerpen, positief of negatief, met ons wilt delen, kunt u contact opnemen met de dienst klantenmanagement. Deze dienst is geen infolijn en behandelt geen verzoeken tot politietussenkomst.

Lees meer ...

Noodnummers

Op deze pagina vindt u een overzicht van nuttige telefoonnummers in noodsituaties. Tip: bewaar deze nummers in het geheugen van uw huistelefoon en gsm. Zo weet u onmiddellijk wie u kunt contacteren wanneer de nood het hoogst is.

Lees meer ...

Zitdagen

De eerste maandag van elke maand houdt uw lokale afdelingschef een zitdag. Een zitdag kunt u nog het best vergelijken met een spreekuur. De afdelingschef geeft lokale verenigingen en buurtcomités de gelegenheid langs te komen om buurtproblemen te bespreken en samen naar oplossingen te zoeken.

Lees meer ...

Wijkteam

Uw wijkteam, dat zijn de politiemensen die enkel en alleen werken in uw straat, uw buurt, uw wijk. Zij zijn als het ware ‘de ogen, de oren’ van uw wijk, die ze kennen als hun broekzak. U ziet ze te voet of met de fiets in uw straat en kunt ze dan ook altijd aanspreken. Ontdek hier welk wijkteam actief is in uw buurt.

Lees meer ...