Ga naar inhoud
CONTACTEER DE POLITIE

Contact

Dringende politiehulp

Als elke seconde telt, bel je naar het noodnummer 112. Dit nummer is altijd kosteloos bereikbaar.

Als bellen geen optie is

In sommige noodsituaties is het onmogelijk om de hulpdiensten telefonisch te contacteren. Daarom zijn de noodcentrales ook bereikbaar via een app of via sms.

Blauwe Lijn

De Blauwe Lijn is het gratis infonummer van Politiezone Antwerpen. Je kan er terecht met al je niet-dringende vragen en meldingen aan de politie. De Blauwe Lijn is 24/7 bereikbaar op het gratis nummer 0800 123 12.

Klantenmanagement

Als je je tevredenheid over Politiezone Antwerpen, positief of negatief, met ons wilt delen, kan je contact opnemen met de dienst klantenmanagement.

Sociale dienst

Op de sociale dienst van Politiezone Antwerpen werken enkel maatschappelijk assistenten. Zij nemen geen politionele taken op zich zoals processen-verbaal opmaken, verhoren of arrestaties.

Zitdagen

Een keer per maand organiseert je regiokantoor een zitdag. Lokale verenigingen en buurtcomités kunnen dan problemen aankaarten en samen met de politie naar oplossingen te zoeken.

Nuttige telefoonnummers

Hier vind je een overzicht van nuttige telefoonnummers voor in nood- en andere situaties. Tip: bewaar ze in je telefoon. Zo verlies je geen tijd als je ze dringend nodig hebt.