Ga naar inhoud
CONTACTEER DE POLITIE

Mastergebouw

Vanaf 13 oktober ben je als bezoeker welkom in het mastergebouw. Het nieuwe hoofdkantoor van Politiezone Antwerpen is altijd open, elke dag van de week, de klok rond. Maak wel eerst een afspraak. Zo kunnen we je zo goed mogelijk van dienst zijn. De voordelen? Je kiest een moment dat voor jou het best uitkomt. Je weet op voorhand wat je moet meebrengen naar het politiekantoor. Onze medewerker kan je dossier voorbereiden. En jij hoeft niet te wachten aan de balie en kan rekenen op meer privacy en discretie.

Zo'n 2 200 operationele en administratieve politiemedewerkers werken in één centraal nieuw gebouw op de hoek van de Borsbeeksebrug met de Singel in Berchem, recht tegenover het station.

Bereikbaarheid

Het mastergebouw is op verschillende manieren vlot bereikbaar vanuit de stad en de Antwerpse rand. Op deze pagina lees je alles over de vervoersmogelijkheden naar het mastergebouw.

Over het gebouw

In de kantoortoren langs de kant van de Singel bevinden zich de kantoren, goed voor in totaal zo'n 900 werkplekken. De sporttoren langs de kant van de Ring biedt onder meer ruimte aan de sportaccommodaties, de schietstand en trainingsruimtes voor politionele interventietechnieken. Er zitten ook vier verdiepingen onder de grond. Hier zijn het cellencomplex en het logistieke complex gehuisvest. Op deze pagina's vind je meer informatie over het mastergebouw.

 

Dit kantoor werkt bij voorkeur op afspraak.