Ga naar inhoud
CONTACTEER DE POLITIE

Steeds terugkerende overlast

Je krijgt in je buurt regelmatig te maken met dezelfde overlast. Dan kan je dat hier melden. Zodra je een melding maakt, kan jouw wijkteam hiermee aan de slag. Zo draag je een steentje bij aan de leefbaarheid van jouw buurt. 

 

Je stelt vast dat er regelmatig drugs worden gebruikt of verkocht. Of dat er steeds opnieuw foutparkeerders opduiken. Je wordt in je omgeving geconfronteerd met aanhoudend en onnodig geluid of lawaai dat je als storend ervaart. Of je neemt herhaaldelijk een geur waar die je als onaangenaam of zelfs schadelijk voor je welzijn beoordeelt. Zo'n problemen kan je melden bij de politie.

Niet voor eenmalige situaties

De wijkwerking kan enkel met jouw melding aan de slag als het gaat om een herhaaldelijke vorm van overlast. In eenmalige of uitzonderlijke situaties neem je beter contact op met de Blauwe Lijn.

of

Blauwe Lijn:0800 123 12

of

Iets kapot of vuil in je wijk

Heb jij in je wijk een gevaarlijke kuil in het wegdek opgemerkt? Of een straatlantaarn die geen licht meer geeft? Of zie je in je straat wel eens een vuilzak liggen waar die echt niet thuishoort? Ga dan verder op deze pagina.