Ga naar inhoud
CONTACTEER DE POLITIE

Bezoek het erfgoedcentrum

Hier kan je een afspraak maken voor een groepsbezoek aan het erfgoedcentrum van Politie Antwerpen. Bezoekers zijn welkom in een groep van minimum 10 en maximum 20 personen.

 

We kennen graag het geschatte aantal bezoekers. Bezorg ook extra informatie over de samenstelling van de groep. Dan zorgen wij voor een rondleiding op maat. Het kostenplaatje? Een bezoek aan het erfgoedcentrum, inclusief een drankje met uitzicht op de Antwerpse skyline, is volledig gratis.

Veiligheidsmaatregelen

Het erfgoedcentrum is gevestigd in het hoofdkantoor van Politie Antwerpen. In dit politiegebouw gelden strenge veiligheidsmaatregelen. Aan de ingang passeer je langs de scanstraat en onderga je een veiligheidscontrole door een medewerker van Securitas. Rugzakken, blikjes en scherpe voorwerpen zijn verboden.

Deelnemerslijst

We weten graag op voorhand wie we over de vloer krijgen. Bezorg ons uiterlijk drie werkdagen voor je bezoek een deelnemerslijst. Vermeld per persoon de voornaam, familienaam en het rijksregisternummer. Op de dag van het bezoek wordt je identiteit gecontroleerd. Vergeet dus niet je identiteitskaart mee te brengen.

Toegankelijk

Huisdieren zijn niet toegelaten in het erfgoedcentrum. Voor assistentiehonden maken we een uitzondering. Het erfgoedcentrum is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Een bezoek, inclusief de veiligheidscontrole aan de ingang, neemt ongeveer twee uur tijd in beslag.

of