Steeds terugkerende overlast | Politiezone Antwerpen

Current Size: 62.5%

Steeds terugkerende overlastPrintvriendelijke versie Send by email PDF version

Je krijgt in je buurt regelmatig te maken met dezelfde overlast. Je kunt dit probleem melden bij de Antwerpse politie via dit formulier.

  • 1
  • 2

Je stelt vast dat er regelmatig drugs worden gedeald in je buurt. Je kunt dit probleem via dit e-formulier melden bij de Antwerpse politie.

Je stelt vast dat er regelmatig drugs worden gebruikt in je buurt. Je kunt dit probleem via dit e-formulier melden bij de Antwerpse politie.

Je stelt vast dat er regelmatig foutparkeerders in je buurt opduiken. Je kunt dit probleem via dit e-formulier melden bij de Antwerpse politie.

Stelt het probleem zich momenteel en wordt je uitrit of garage versperd? Neem dan contact op met de Blauwe Lijn op het nummer 0800 123 12.

Je wordt in je omgeving geconfronteerd met aanhoudend en onnodig geluid of lawaai dat je als onaangenaam ondervindt. Je kunt dit probleem via dit e-formulier melden bij de Antwerpse politie.

Je neemt in je omgeving een geur waar die je als onaangenaam of zelfs schadelijk voor je welzijn beoordeelt. Je kunt dit probleem via dit e-formulier melden bij de Antwerpse politie.

Je stelt vast dat er op een bepaalde plaats en/of rond een bepaald tijdstip steeds te snel gereden wordt. Je kunt dit probleem via dit e-formulier melden bij de Antwerpse politie.

Kan je de snelheidsovertredingen op dit moment vaststellen? Neem dan contact op met de Blauwe Lijn op het nummer 0800 123 12.

Met name op
:
:
En op
:
:
Omschrijf zo nauwkeurig mogelijk waar de overlast plaatsvindt. Vermeld de straat en bij voorkeur ook het huisnummer. Indien het huisnummer niet bekend is, omschrijft u de plaats van het gebeuren.
Omschrijf zo nauwkeurig mogelijk waar de overlast plaatsvindt. Vermeld het traject waarop de feiten gebeuren.
Omschrijf zo nauwkeurig mogelijk waar de overlast plaatsvindt. Vermeld de straat en bij voorkeur ook ter hoogte van welk huisnummer. Indien de feiten gebeuren op een privé-terrein of in een park, beschrijft u de omgeving zo nauwkeurig mogelijk.
Omschrijf zo nauwkeurig mogelijk waar de overlast plaatsvindt.
Omschrijf zo nauwkeurig mogelijk waar de overlast plaatsvindt. Vermeld het lijnnummer en de rijrichting. Geef ook aan tussen welke haltes de feiten gebeuren.