Politiepersoneel | Politiezone Antwerpen

Current Size: 62.5%

PolitiepersoneelPrintvriendelijke versie Send by email PDF version

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets

Bij Politiezone Antwerpen kun je je rechtstreeks inschrijven voor inspecteur. Voorlopig rekruteren we geen agenten. 

Op deze pagina's kom je meer te weten over de jobinhoud, de selectieprocedure en de opleiding. Ben je al ingeschreven via de federale politie? Dan verloopt jouw selectietraject ook via die weg. Je kunt dan niet meer inschrijven voor de selectieproeven van Politiezone Antwerpen.

Contacteer ons

Heb je nog vragen? Dan kun je ons elke werkdag gratis bellen op het nummer 0800 62 333. Je kunt ook mailen naar jobs@politie.antwerpen.be.

Aan het woord

Het is fijn werken bij Politiezone Antwerpen. Hier lees je getuigenissen van enkele tevreden medewerkers. Een vraag? Of gewoon eens horen hoe het is om bij Politiezone Antwerpen te werken? Ons promoteam helpt je graag verder. 

Lees meer ...

Selectieprocedure

De selectieprocedure bestaat uit drie stappen: de inschrijving, de selectieproeven en de opleiding.

Hieronder lees je wat er van jou verwacht wordt en hoe je je hierop kan voorbereiden. Uiteraard zijn wij er om je hier verder in te begeleiden. Luister bijvoorbeeld eens naar de podcast over solliciteren als inspecteur. Onze moderator sprak met een collega van HRM en een pas aangeworven inspecteur. Nog extra vragen? Spreek eens af met iemand van ons promoteam.   

Opgelet! Vanaf 14 september 2021 wijzigt de procedure grondig. Je kan het nieuwe reglement vanaf dan raadplegen via jobpol.be

Lees meer ...

Voorbereiding

Het korps van Politiezone Antwerpen wilt haar kandidaat-inspecteurs alle kansen geven om de verschillende proeven tot een zo goed mogelijk einde te brengen. Daarom voorziet de personeelsdienst verschillende infomomenten en voorbereidingstrajecten om kandidaten klaar te stomen.

Lees meer ...