Ga naar inhoud
CONTACTEER DE POLITIE

​​​​​​​Initiatieven

Door een inclusief diversiteitsbeleid te voeren zet PZA zich in voor gelijke kansen voor iedereen. Indien nodig, worden er doelgroepspecifieke initiatieven ontwikkeld.

2021: VR-training professioneel profileren

Politie Antwerpen organiseert een unieke VR-training voor haar operationele medewerkers. In een realistische virtuele omgeving passen ze hun kennis van het handelingskader professioneel profileren toe. Tijdens de training is er ook ruimte voor debat.

2020: Handelingskader professioneel profileren

De dienst diversiteit heeft een handelingskader professioneel profileren uitgewerkt dat operationele medewerkers op het terrein zal helpen om efficiënt en gericht personen te selecteren, te identificeren en te controleren. Op deze manier versterken we de kwaliteit van ons optreden. Meer info vind je in de downloads.

2019: Mag da?

'Mag da?' is een campagne gericht op jongeren. Wat zijn hun rechten en plichten wanneer ze in contact komen met de politie? Een antwoord op die vragen vind je op de website www.magdapolitie.be.

2019: Proud to be your friend

Onder de slogan “Proud to be your friend” lopen geüniformeerde en niet-geüniformeerde medewerkers van Politie Antwerpen mee in de parade van de Antwerp Pride, het jaarlijkse feest voor LGBTQIA+ in Antwerpen.

Downloads

Fiche professioneel profileren

Moeilijk leesbaar voor mensen met een visuele beperking

Dit document voldoet niet aan de richtlijnen over toegankelijkheid. Heb je nood aan een toegankelijke versie? Vraag het dan via pz.antwerpen.communicatie@police.belgium.eu