Ga naar inhoud
CONTACTEER DE POLITIE
  • Home
  • Nieuws
  • Politiezone Antwerpen vult recordaantal klassen

Politiezone Antwerpen vult recordaantal klassen

30 maart 2024

Na een sterke rekruteringsstunt met de Container Cup vorig jaar, vonden heel wat kandidaat-inspecteurs hun weg naar Politiezone Antwerpen.

Volgende week starten maar liefst 61 aspiranten, goed voor drie klassen, aan hun politieopleiding op Campus Vesta. “Een unicum”, luidt het bij de Antwerpse politie. “Sinds de opening van onze pop-up op de Grote Markt hebben we heel wat mensen warm kunnen maken voor een job als inspecteur. Het feit dat we nu drie volledige klassen kunnen vullen, is de kers op de taart van ons harde werk. We zijn blij dat onze inspanningen lonen én dat zoveel mensen zich geroepen voelen om inspecteur te worden. We zoeken verantwoordelijke, gemotiveerde teamplayers die met hun twee voeten op de grond staan. Leeftijd, geslacht, afkomst … zijn niet van belang.”

Het feit dat we nu drie volledige klassen kunnen vullen, is de kers op de taart van ons harde werk.

In juni en oktober worden er opnieuw mensen opgeleid voor een job bij Politiezone Antwerpen. “Op het einde van het jaar zullen we in totaal zes klassen klaargestoomd hebben voor hun droomjob. Geïnteresseerden zijn van harte welkom in onze pop-up, waar je terecht kan voor een babbel met een collega van het promoteam.” Ontdek je de politie liever op een meer dynamische manier? Sluit dan aan bij één van de #waargebeurd-wandelingen of speel de escape game. Meer informatie vind je op www.politieantwerpen.be/jobs.