Ga naar inhoud
CONTACTEER DE POLITIE

Podcast 24: Bemiddelingsteams

2 augustus 2022

In een nieuwe podcast van Politiezone Antwerpen wordt ingegaan op de rol van de bemiddelingsteams. Je hoort er meer over hun takenpakken en de sleutel tot het succes van hun inzet.

Manifestaties

Je ziet bij manifestaties hoe de politie in uniform aanspreekbaar is voor wie deelneemt of gehinderd werd. Wie van de politie je minder 'ziet', zijn de leden van de bemiddelingsteams. Ze werken in burger en houden contact met de organisatoren om goede afspraken te maken en ze te doen naleven. Wanneer dat moeilijk wordt, zullen ze ook laagdrempelig het gesprek aangaan met het oog op een de-escalatie van de situatie of de eventuele spanning.

POdcast 24

Succesverhaal

Hun aanwezigheid, zichtbaar of minder zichtbaar, is maar een van de vele taken die het team van Bob Davits uitvoert. Bob en zijn collega Tim vertellen in deze podcast meer over de rol van de bemiddelingsteams, hun taken en de sleutel tot het succes van hun inzet.

Kijk en luister

Je kan voor het beluisteren van deze en al onze andere podcasts terecht op jouw favoriete podcastspeler. Je kan voor deze versie ook HIER klikken voor de podcast. Binnenkort kan je de opname ook bekijken.

podcast 24