[VIDEO] Kerstgebak op de dag van kerstavond als dank voor de politie | Politiezone Antwerpen

Current Size: 62.5%

[VIDEO] Kerstgebak op de dag van kerstavond als dank voor de politie Printvriendelijke versie Send by email PDF version

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets

De politiediensten die zondagochtend ingeschakeld werden op Winter In Antwerpen mochten minister Jan Jambon ontvangen. Als minister van Binnenlandse Zaken bedankte hij de politiemensen voor hun inzet tijdens de kerstdagen. 

Om 10.30 uur, een half uurtje voor de opening van Winter In Antwerpen, bracht minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon kerstgebak naar het mobiele politiekantoor. De politiediensten kregen op dat ogenblik hun briefing om aan de werkdag te beginnen.

Kerstavond

Minister Jambon trakteerde de inspecteurs die onder meer de kerstmarkt beveiligen. Het ging om een symbolische bedanking die geldt voor ALLE Antwerpse politiediensten die tijdens de feestdagen onverminderd hun taken blijven uitvoeren. Ook de burgemeester van Antwerpen Bart De Wever benadrukte zijn dankbaarheid voor de inzet van de politie. 

Veilige feestdagen

De inspecteurs namen maar een half uur de tijd voor al dat lekkers. Want om 11 uur riep de dienstplicht en opende Winter In Antwerpen. Alle posten werden op tijd bemand. 
Wie tijdens de feesdagen hulp nodig heeft, kan onverminderd op de politie blijven rekenen. De klok rond en elke dag van de week staan alle diensten van Lokale Politie Antwerpen klaar om te helpen. 

Gepubliceerd op:
24/12/2017
Categorie: