Opsporingsbericht: Wie heeft Ben Vanleene (28) gezien? | Politiezone Antwerpen

Current Size: 62.5%

Opsporingsbericht: Wie heeft Ben Vanleene (28) gezien? Printvriendelijke versie Send by email PDF version

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets

De politie en het parket van Antwerpen zijn op zoek naar Ben Vanleene. Hij verdween op 10 november, wellicht op weg naar huis na een voetbalwedstrijd. Intussen blijkt uit onderzoek dat de jongeman het laatst werd opgemerkt bij het verlaten van het premetrostation Schijnpoort. Wie meer info heeft over de verdwijning kan contact opnemen met de politie op 0800 30 300.

Op zondag 10 november 2019 verdween de 28-jarige Ben Vanleene. Ben werd zondag voor het laatst gezien in het premetrostration Schijnpoort. Om 18.32 uur verliet hij daar het metrostel. Om 18.33 uur werd hij een laatste keer opgemerkt op straat bij het verlaten van het premetrostation. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.

Persoonsbeschrijving

Ben Vanleene is 1.85 meter lang en is normaal gebouwd. Hij heeft bruine ogen en bruin haar.

Op weg naar huis na voetbalwedstrijd

Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg Ben Vanleene een kakigroene korte jas, een donkerblauwe jeans en bruine schoenen. Hij had die namiddag de wedstrijd RAFC tegen Club Brugge bijgewoond in het stadion aan de Bosuil en droeg dus ook zijn sjaal van supportersclub Antwerp.

Meer info? Bel naar de politie

Heb je Ben Vanleene gezien of weet je waar hij verblijft, neem dan contact op met de politie. Dat kan telefonisch op het gratis nummer 0800 30 300. Mailen kan je naar opsporingen@police.belgium.eu.


 

Gepubliceerd op:
11/11/2019
Categorie: