Opsporingsbericht: home invasion Antwerpen | Politiezone Antwerpen

Current Size: 62.5%

Opsporingsbericht: home invasion Antwerpen Printvriendelijke versie Send by email PDF version

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets

De lokale recherche is op zoek naar twee verdachten van een home invasion in de Jan Denucéstraat. De feiten dateren van 27 februari 2019. De daders hebben het slachtoffer ernstige slagen toegediend. Toen de man bezoek kreeg, zijn ze gevlucht.

Op 27 februari 2019 werd een man van 53 jaar overvallen in zijn appartement aan de Jan Denucéstraat. De overvallers waren tot op de 20ste verdieping gekomen en belden rond 15.45 uur bij het slachtoffer aan. Toen die de deur open deed, werd hij brutaal naar binnen geduwd en eisten de daders geld.

Slachtoffer geslagen

Het slachtoffer gaf aan zijn belagers te kennen dat hij geen geld had. De daders schuwden geen geweld en begonnen de vijftiger te slaan. Ze doorzochten ook alle kasten in het appartement. De daders zijn uiteindelijk gevlucht toen de broer van het slachtoffer aanbelde.

Beschrijving van de verdachten

De eerste verdachte is 1,85 meter groot en van Noord-Afrikaanse origine. Hij is slank gebouwd en heeft bruine ogen, donker haar in een carré en aan de zijkanten is het opgeschoren. Hij droeg een lichte snor en baard.

De tweede verdachte is iets kleiner en meet 1,80 meter. Hij is struiser gebouwd en van Noord-Afrikaanse origine. Ook hij heeft bruine ogen maar kort donker haar.

Tips

Wie meer weet over de zaak of de verdachten herkent, kan contact opnemen met de dienst opsporingen van de federale politie. Dat kan op het gratis nummer 0800 30 300 of op opsporingen@police.belgium.eu.

 

    

Gepubliceerd op:
28/05/2019
Categorie: