Kammenstraat afgesloten tussen 16 en 18 juni door werken aan verdwijnpalen | Politiezone Antwerpen

Current Size: 62.5%

Kammenstraat afgesloten tussen 16 en 18 juni door werken aan verdwijnpalen Printvriendelijke versie Send by email PDF version

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets

Tussen 16 en 18 juni zal er gewerkt worden aan de verdwijnpalen op de hoeken van de Kammenstraat met de Sint-Antoniusstraat en de Oudaan. Tijdens deze drie dagen kan het verkeer niet van de Oudaan naar de Kammenstraat. Er wordt een omleiding voorzien.

 

Kammenstraat autoluw tijdens soldenperiode

Tussen 1 juli en 27 juli gaan de verdwijnpalen aan het kruispunt van de Kammenstraat met de Oudaan omhoog tussen 11 en 19 uur. Het stadsbestuur wil tijdens de koopjesperiode de Kammenstraat autoluw maken. Om de goede werking van de verdwijnpalen te regelen, moet een aannemer werken uitvoeren van maandag 16 juni tot en met woensdag 18 juni.  

Tijdelijke verandering verkeerssituatie

Tijdens deze werken is de Kammenstraat ter hoogte van de Oudaan afgesloten voor het autoverkeer. De garages blijven bereikbaar. Ook laden en lossen blijft steeds mogelijk.

Er is een omleiding voorzien.

Plaatselijk verkeer kan de Kammenstraat bereiken via de Nationalestraat – Lombardenvest – Lombardenstraat – Everdijstraat. Het gedeelte van de Kammenstraat tussen de Everdijstraat en de Oudaan wordt tijdelijk dubbelrichtingsverkeer. Plaatselijk verkeer voor de Sint-Antoniusstraat kan zo zijn bestemming bereiken.

Extra hinder door werken Begijnenstraat

De omleiding zal aangegeven worden met signalisatie. De politie verwacht extra verkeersproblemen omdat de werken aan de Begijnenstraat nog niet zijn afgerond.

Gepubliceerd op:
11/06/2014
Categorie: