Gezocht: teamleider logistieke diensten | Politiezone Antwerpen

Current Size: 62.5%

Gezocht: teamleider logistieke diensten Printvriendelijke versie Send by email PDF version

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets

“Iemand met een helikoptervisie, die goed om kan met mensen en voor alles een oplossing vindt.” Zo omschrijft Michel Mertens de ideale kandidaat voor de vacature teamleider logistieke diensten. Voorlopig staat Michel ad interim aan het hoofd van het team. Misschien neem jij straks zijn plaats in?

“Het technische bijstandsteam staat paraat om de politiemensen op het terrein te ondersteunen bij hun job. Om die reden werken ze in een shiftensysteem, 24 uur op 24, 7 dagen op 7. De ene keer zijn ze op de baan, bijvoorbeeld om een wielklem te plaatsen of een losgelopen hond te vangen. De andere keer vatten ze post aan de balie en verdelen materiaal zoals computers, radiotoestellen en wapens aan de operationele collega’s”, legt Michel uit. “Het is de taak van de teamleider om dit geheel aan taken in goede banen te leiden: een planning opstellen, afspraken maken met leidinggevenden van andere teams én vooral het overzicht bewaren.”

Michel geeft toe dat lastminute-opdrachten bij de job horen. “Soms gebeurt er iets onverwachts in de stad en dan moet je meteen je medewerkers kunnen inschakelen. Dat vraagt best wel wat flexibiliteit en probleemoplossend denken, maar je krijgt er veel afwisseling voor in de plaats.” Bovendien ben je voortdurend in contact met je team … dat maar liefst 24 mannen (!) telt. “Je bent hun eerste aanspreekpunt bij vragen of problemen. Sociaal en empathisch zijn eigenschappen die zeker goed van pas komen. En tegelijk moet je ook knopen durven doorhakken in het belang van je team.”

 

Postoverste Lokale Politie AntwerpenPolitie Antwerpen gaat er prat op om haar werking continu te verbeteren. Om die reden lopen er tal van projecten doorheen de organisatie, ook bij dit team. “We zijn volop aan de slag met het vastleggen van onze werkinstructies, de uitrol van een digitaal opdrachtenboek en binnenkort komt de voorbereiding voor de verhuis naar ons mastergebouw in 2020 eraan. Boeiende materie waarbij je als teamleider een grote verantwoordelijkheid krijgt”, aldus Michel.

Ben jij op zoek naar een job waarbij je onrechtstreeks een verschil kan maken voor de Antwerpenaar? En ben je in staat om een groep te sturen zodat zij het beste van zichzelf kan geven? Aarzel dan niet om je kandidaat te stellen als teamleider!   

 

Dat Politie Antwerpen voortdurend op zoek is naar inspecteurs was je misschien al opgevallen. Maar wist je dat we ook verschillende functies achter de schermen in de aanbieding hebben? Zo’n 1 op 5 van onze medewerkers is burgerpersoneel. Deze collega’s voeren administratieve, logistieke of gespecialiseerde jobs uit. Wil jij bij ons aan de slag? Alle openstaande vacatures vind je op onze website.

Gepubliceerd op:
11/06/2018
Categorie: