Resultaten snelheidscontroles | Politiezone Antwerpen

Current Size: 62.5%

Resultaten snelheidscontroles Printvriendelijke versie Send by email PDF version

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets

De verkeerspolitie trok dit weekend opnieuw op pad om snelheidsduivels te klissen. Op de Bredabaan (74/779) en op de Schroeilaan (14/153) reed telkens ongeveer 10 % te snel. 2 personen die meer dan 90 reden in de Schroeilaan zagen hun rijbewijs meteen ingetrokken. Op de Posthofbrug (20/175) en in de Roderveldlaan (14/87) waren de resultaten nog slechter. Ook hier werden 2 rijbewijs ingetrokken. Beter nieuws was er vanuit de Veltwijcklaan en de Driehoekstraat. Daar reed slecht 1 van de 650 passerende bestuurders te hard.

Verder werden er in de loop van het weekend nog bijna 200 boetes uitgeschreven, waaronder 47 voor het gebruik van de gsm achter het stuur en meer dan 80 voor het negeren van verschillende verkeersborden. 

Het wijkteam van Hoboken zette tijdens een controle ook een bestuurder aan de kant die zonder helm of rijbewijs een onverzekerde motor bestuurde. Bovendien reed hij op de foute plek op de rijbaan. Er werd ook een fietser beboet die een passagier vervoerde en geen identiteitskaart kon voorleggen.

27/07/2020