Ga naar inhoud
CONTACTEER DE POLITIE
  • Home
  • E-loket
  • Diefstal van meerdere voorwerpen uit een tas

Diefstal van meerdere voorwerpen uit een tas

Ben je slachtoffer van diefstal van een tas vol (waardevolle) spullen? Je kan hiervan online aangifte doen via Police-on-Web, het digitale aangifteplatform van de ge├»ntegreerde politie (niet in beheer van Politie Antwerpen). 

Een digitale aangifte verloopt het snelst. Maar indien gewenst kan je hier een afspraak maken om aangifte te doen in een politiekantoor. Zo verlies je geen tijd in de wachtruimte aan het loket.

of

Specifieke details

Bij het opstellen van het proces-verbaal vragen we naar specifieke details van elk gestolen voorwerp. Hoe meer gegevens je hebt, hoe meer kans je maakt om je spullen ooit weer te zien. Vooral merk, type, kleur en serienummer zijn belangrijke gegevens. Gooi je factuur of rekening ook niet te snel weg. Dat papiertje vormt namelijk het beste bewijs dat het voorwerp in kwestie jouw eigendom was.

Elektronica

Voor smartphones, tablets, laptops, desktops, mp3-spelers en digitale fototoestellen vragen we naar gegevens zoals simnummer, IMEI-nummer en MAC-adres. Er bestaan intussen tal van (al dan niet gratis) tracking-apps waarmee je je toestel kan opsporen.

Handtasroof

Ben je slachtoffer geworden van een handtasroof? Heeft iemand op een brutale manier je handtas afgerukt? Dan is het niet mogelijk om online aangifte te doen. Lees dan verder op deze pagina.