Digitale dienstverlening | Politiezone Antwerpen

Current Size: 62.5%

Digitale dienstverleningPrintvriendelijke versie Send by email PDF version

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets

De overheid wordt steeds digitaler. Mensen vullen hun belastingsaangifte digitaal in of vragen documenten online aan. Ook Politiezone Antwerpen zet meer dan ooit in op digitale dienstverlening. Met een nieuwe campagne wil PZA haar Blauwe Loket beter bekend maken bij de inwoners en de bezoekers van Antwerpen.

Wil je een afspraak maken in een politiekantoor? Dat kan via het Blauwe Loket. Geen wachttijden meer. Geen gedoe. Je kiest zelf het moment wanneer het jou het beste past om een aangifte te komen doen. Wist je trouwens dat je voor veel zaken zelfs niet meer naar een politiekantoor hoeft te komen om aangifte te doen? Fietsdiefstal, een inbraak in je auto, graffiti of vandalisme, foutparkeerders, overlast van luidruchtige buren, drugsdealers in je straat. Allemaal zaken die je vanuit je luie zetel of elders via je smartphone, tablet of computer online kan aangeven via het Blauwe Loket. Het is een snelle manier om de politie in te schakelen. Wij nemen de zaak meteen in handen en jij kan sneller verder met je leven.

Filmpjes

Met enkele korte filmpjes wil Politiezone Antwerpen het Blauwe Loket bekender maken bij inwoners en bezoekers van Antwerpen. Door online aangifte te doen of een afspraak te maken bespaar je heel wat tijd en kunnen we iedereen nog beter helpen.