Politie logo
CONTACTEER DE POLITIE

Digitale dienstverlening

De overheid wordt steeds digitaler. Mensen vullen hun belastingaangifte digitaal in of vragen documenten online aan. Ook Politiezone Antwerpen zet meer dan ooit in op digitale dienstverlening.

Wil je een afspraak maken in een politiekantoor? Dat kan via het e-loket. Geen wachttijden meer. Geen gedoe. Je kiest zelf het moment wanneer het jou het beste past om een aangifte te komen doen.

Online aangifte

Wist je trouwens dat je voor veel zaken zelfs niet meer naar een politiekantoor hoeft te komen om aangifte te doen? Fietsdiefstal, een inbraak in je auto, graffiti of vandalisme, foutparkeerders, overlast van luidruchtige buren, drugsdealers in je straat. Allemaal zaken die je vanuit je luie zetel of elders via je smartphone, tablet of computer online kan melden.

Het is een snelle manier om de politie in te schakelen. Wij nemen de zaak meteen in handen en jij kan sneller verder met je leven. Door online aangifte te doen of een afspraak te maken bespaar je heel wat tijd en kunnen we iedereen nog beter helpen.