Ga naar inhoud
CONTACTEER DE POLITIE

Escape game: 'Dossier TANGO'

Ben jij een liefhebber van escape games? En heb je interesse in een job bij Politiezone Antwerpen? Bezoek onze pop-up en speel met jouw team ons exclusieve spel 'Dossier TANGO'.

Startdatum

06/01/2024

Einddatum

29/06/2024

Locatie

Grote Markt 11-13, 2000 Antwerpen

Bij Politiezone Antwerpen kan je samen met enkele vrienden het exclusieve escape game 'Dossier TANGO' spelen. Zorg dat je op tijd een reeks interessante en gevarieerde puzzels kraakt. Waan jezelf even een politie-inspecteur die in een race tegen de klok een lastig dossier moet zien op te lossen.

Codewoord

Wist je dat de politie TANGO als codewoord gebruikt voor een verdachte? In het NAVO-spellingsalfabet, ook bekend als het internationaal alfabet, staat tango voor de letter t. In militair en politioneel jargon werd tango daarom synoniem voor target: doelwit of verdachte. Misschien slaag jij er tijdens het spel wel in om de verdachte te lokaliseren?

Teamwork

Kom met een groepje van minimum twee en maximum zes vrienden of familieleden. Je zal ze nodig hebben om het dossier te ontrafelen. Samenwerking en inventiviteit zijn cruciaal. Geniet achteraf van een lekkere versnapering en poseer samen voor een leuke polaroid als herinnering.

 

 

Opgelet bij de inschrijving: nog 1 plaats beschikbaar = nog 1 tijdslot (voor jouw team) beschikbaar

Kandidaten aan het werk tijdens escape games 'Dossier TANGO'