2660 Hoboken | Politiezone Antwerpen

Current Size: 62.5%

2660 Hoboken

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets
Zip: 
2660
Area: 
Hoboken

Wagen over kop in Hoboken

Donderdagavond belandde een wagen op zijn dak op het kruispunt van de Krijgsbaan en de Sint-Bernardsesteenweg. Volgens een getuige reed de bestuurder (een man van 19), komende van de Krijgsbaan, aan hoge snelheid rechtdoor in plaats van rechts af te slaan richting de Sint-Bernardsesteenweg. Hij raakte een betonblok, waardoor de wagen kantelde en op zijn dak belandde. De bestuurder raakte hierbij lichtgewond. De politie trok zijn rijbewijs voor 15 dagen in. De auto was zwaar beschadigd en moest getakeld worden.

11/01/2019

Bewoners in levensgevaar na brand

In een woning aan de Commandant Weynsstraat is vanmorgen heel vroeg brand uitgebroken. Op het ogenblik dat de brand ontstond, rond 4.30 uur, lagen de bewoners van het pand nog te slapen. De buren die met een open raam sliepen, werden gewekt door een prikkelende rook en gingen op zoek naar de herkomst ervan. Ze schatten de ernst van de situatie meteen goed. Ze alarmeerden de hulpdiensten en de buurman sloeg een klein raam van de woning in, wekte de ouders van het gezin en hielp de kinderen uit de dikke rook. De leden van het hele gezin raakte bevangen door de rook. Ze werden naar het ziekenhuis gebracht. De moeder (32) en twee kinderen (9 en 10 jaar) verkeerden in levensgevaar. Ook de buurman (40) had te veel rook ingeademd en werd overgebracht naar het Stuivenbergziekenhuis. De kat overleefde de brand niet. Het gerechtelijk lab is ter plaatse gevraagd om de oorzaak van de brand te achterhalen. Wellicht is het vuur in een washok ontstaan op een tussenverdieping. 

13/12/2018

Actie tegen woninginbraken

Een van de wijkteams in Hoboken heeft gisteren een actie gehouden tegen woninginbraken. Ze werkten daarvoor samen met het wijkonderzoeksteam Zuid. De actie ging door tussen 16 en 23 uur. Samen met enkele aspirant-hoofdinspecteurs werden in de omgeving 24 voertuigen en 43 personen gecontroleerd. Er werden drie processen-verbaal opgesteld voor illegaliteit, één pv voor verdachte handelingen en er werd één onmiddellijke minnelijke schikking voorgesteld voor drugs. 

10/12/2018

CO-intoxicatie

Gisterenmiddag werden de hulpdiensten naar een woning aan de Jules Destréestraat gestuurd. Drie mensen zouden er onwel geworden zijn, wellicht ten gevolge van een CO-intoxicatie. De brandweer kon wel degelijk te hoge CO-waarden meten en verluchtte het pand. Het drietal (70, 71 en 38) werd naar het ziekenhuis gebracht voor verzorging. Geen van hen waren er erg aan toe en mochten later in de dag het ziekenhuis opnieuw verlaten. De oorzaak van de CO-vergiftiging was wellicht te vinden in een slecht werkende boiler. 

09/12/2018

Pagina's