2660 Hoboken | Lokale Politie Antwerpen

Current Size: 62.5%

2660 Hoboken

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets
Zip: 
2660
Area: 
Hoboken

Voetbalkantine krijgt ongewenst bezoek

De voetbalkantine in de Lumbeeckstraat in Hoboken kreeg in de nacht van vrijdag op zaterdag ongewenst bezoek over de vloer. De inbrekers verschaften zichzelf toegang via de achterdeur en trokken tal van kasten en de diepvries open. De enige buit die vastgesteld kon worden, waren 10 flesjes AA en 1 flesje fristi. De politie is gestart met een onderzoek.

20/05/2018

Diefstal op werf

Aan de Curiestraat hebben dieven toegeslagen op een werf. Wellicht in het afgelopen weekend al. De eigenaar van het pand in opbouw kwam er maandagochtend achter. Wellicht geraakten de dieven via het keldergat op de werf. Ze konden onder meer een boormachine stelen, een zaagmachine, breekhamer, decoupeerzaag en een werfradio. De dader wordt opgespoord.

15/05/2018

Trio bedreigt fietser

Een man van 58 jaar reed gisteren in de namiddag over de Verenigde Natieslaan met zijn koersfiets. Hij kwam achter drie jongeren terecht en belde om hen duidelijk te maken dat hij hen wilde inhalen. Het kwam tot een discussie en de drie gingen rond het slachtoffer staan. Ze eisten de gsm van de vijftiger, maar die wilde daar niet op ingaan. Omdat het slachtoffer zich niet gaf, besloot het trio zijn drankfles maar mee te nemen en door te rijden. De zoon van het slachtoffer was in de buurt en zag de drie in de buurt van de Klaverdreef en vewittigde de politie. De personen werden gecontroleerd en gaven de feiten toe. Ze hadden ook cannabis op zak. De verdachten, twee van 17 jaar en één van 27 jaar, werden meegenomen naar het cellencomplex.

13/05/2018

Inbrekers op heterdaad betrapt

Zondagavond belde een getuige de politie omdat hij twee mannen over een hek zag springen en dit verdacht vond. De getuige had de beide mannen aangesproken waarop ze in haastig waren wegeglopen. Een interventiepatrouille kon één verdachte (25) onderscheppen ter hoogte van de Coöperatielaan. De man is van Albanese afkomst en beweerde in Aken te verblijven. Hij kon geen geldige verklaring geven voor waarom hij zich in deze buurt bevond. Onder een geparkeerde auto waar de verdachte werd gearresteerd, zijn een rugzak, twee schroevendraaiers en handschoenen aangetroffen. De spullen werden in beslaggenomen voor sporenonderzoek. Er wordt onderzocht of de verdachte in verband kan gebracht worden met een inbraak op de Salesianenlaan eerder die avond. Hij werd gearresteerd en meegenomen naar het politiekantoor op de Noorderlaan. Er wordt nog gezocht naar de tweede verdachte.

16/04/2018

Pagina's