2660 Hoboken | Lokale Politie Antwerpen

Current Size: 62.5%

2660 Hoboken

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets
Zip: 
2660
Area: 
Hoboken

Gaslek in Hoboken

Aan de Jan Van de Wouwerstraat merkte een passant gisteren om 11.40 uur een sterke gasgeur op. Hij belde naar de politie en ook de brandweer werd ter plaatse gestuurd. De eerste teams die ter plaatse kwamen, sloten de straat volledig af. Een ontruiming drong zich niet meteen op. Ook de gasmaatschappij kwam ter plaatse en er werd vastgesteld dat er een probleem was met de middendrukleiding. Uiteindelijk moest er een aannemer ter plaatse komen om de straat open te leggen. Om 16 uur werd de straat opnieuw vrijgegeven. Lokaal was er hinder en De Lijn moest een omleiding voorzien. Op de buurt zelf was er weinig impact.

16/08/2018

4 kittens gered uit vuilbak

Een buschauffeur van De Lijn verwittigde dinsdagavond de politie omdat hij werd aangesproken door een burger die in een vuilbak aan een bushalte in de Kapelstraat vier kittens had aangetroffen in een plastieken zak. De politie bracht de kittens naar een dierenarts. Vermoedelijk waren de diertjes pas recent achtergelaten, ze verkeerden nog in goede gezondheid. Ze konden terecht bij een poezenmoeder in Berendrecht.

01/08/2018

Dronken bestuurder ramt boom

In de commandant Weynsstraat is vrijdagnacht een dronken bestuurder ingereden op een boom en twee verkeerspalen. De man had het nagelaten om ter hoogte van de Lichtenberglaan linksaf te draaien. Door de impact belandde één van de verkeerspalen op een geparkeerde wagen die lichte schade opliep. De egenaar van die wagen kon verhinderen dat de bestuurder zich uit de voeten maakte. De man (21) legde een positieve ademtest af. Hij moest ter plaatse een boeten van 1 260 euro betalen.

21/07/2018

Overvaller is vroege vogel

Een winkel op de Antwerpsesteenweg in Hoboken kreeg zondagochtend rond 6u30 een ongewenste klant over de vloer. De man (32) bediende zichzelf van een fles wodka en een pak sigaretten. In plaats van te betalen, zwaaide hij met een mes richting de winkeluitbater en vertrok hij. De politie kon de man vatten in de Folke Bernadottelaan. De verdachte werd gearresteerd en twee messen werden in beslag genomen. De gestolen goederen werden gerecupereerd. 

16/07/2018

Fietser en bromfietser gewond bij valpartij

Op het fietspad Jef Van Linden kwamen dinsdagavond een fietser (52) en een bromfietser (31) ten val. Beiden raakten lichtgewond. De fietser verloor de controle over haar stuur en kwam ten val. De bromfietser moest vol in de remmen en kon een aanrijding te vermijden, maar kwam wel zelf ten val. Zowel de fiets als de bromfiets liepen lichte beschadigingen op. Beide partijen werden overgebracht naar het Sint-Vincentiusziekenhuis voor verzorging.

04/07/2018

Brand op werf

Bij afbraakwerken op een werf aan de Alfred Nobellaan is gisteren rond 11.50 uur brand ontstaan. De brandweer kwam met een hoogtewerker ter plaatse omdat de brandhaard op de hogere verdiepingen moest bestreden worden. Er was geen gevaar voor de omwonenden en er vielen ook geen gewonden. Wellicht sloeg een genster ten gevolge van slijpwerken over op isolatiemateriaal. 

27/06/2018

School krijgt nachtelijk bezoek

Een basisschool in de Montessoristraat kreeg in de nacht van dinsdag op woensdag onaangekondigde bezoekers over de vloer. De conciërge kreeg 's avonds verschillende meldingen dat het alarm was afgegaan, maar kon aanvankelijk niets verdachts vaststellen. De volgende ochtend merkte ze echter dat verschillende deuren geforceerd of opengebroken waren. De inbrekers konden echter geen buit maken. Vermoedelijk zetten ze het op een lopen toen ze het alarm hoorden afgaan. Het labo kwam ter plaatse en de politie is een onderzoek gestart.

21/06/2018

Pagina's