2100 Deurne | Politiezone Antwerpen

Current Size: 62.5%

2100 Deurne

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets
Zip: 
2100
Area: 
Deurne

Pistool gevonden bij huiszoeking, verdachte gearresteerd

Een onderzoek van het drugsondersteuningsteam mondde deze week uit in 3 huiszoekingen in Deurne, Wijnegem en Geel. Daarbij kregen de onderzoekers bijstand van de mobiele eenheid en drugshond Racko. Op één van de locaties werd een verdachte aangetroffen. De speurders kwamen ook een garagebox op het spoor. Daar werden verschillende zaken aangetroffen die wijzen op de handel en verkoop van drugs. De politie nam precisieweegschalen en verpakkingsmateriaal in beslag en vond sporen van cocaïne. In de box werden ook een vuurwapen met munitie, een bivakmuts, een masker, handschoenen en een overall gevonden. De 19-jarige verdachte werd aangehouden, er wordt onderzocht of de gevonden voorwerpen in verband gebracht kunnen worden met andere feiten.

12/07/2019

Drugs en geld in verborgen ruimte

Het wijkondersteuningsteam van de regio West merkte tijdens anoniem toezicht een voertuig op dat in aanmerking kwam voor drugshandel. Het voertuig werd gecontroleerd. De inspecteurs konden een verborgen ruimte vinden in het voertuig, daarin zat 81 gram cocaïne en 1 400 euro cash. Verder onderzoek leidde de politie naar een garagebox die gelinkt kon worden aan de verdachte. Daar werd nog eens 307 gram cocaïne en verschillende weegschalen aangetroffen. In totaal werd 388 gram cocaïne, 1 814 euro cash, 2 wagens en een luxehorloge in beslag genomen. De 20-jarige verdachte werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

31/08/2020

Afval brandt aan bremweide

Woensdagavond, iets na 19 uur, werd een patrouille van een wijkteam uit Deurne door een voorbijganger aangesproken in de Jan Welterslaan omdat er een brandje woedde ter hoogte van de oefenvelden van R Antwerp FC. De patrouille haastte zich ernaartoe en stelde inderdaad sterke rookontwikkeling vast tussen de parking van het stadion en de bremweide. In afwachting van de brandweer gingen de agenten de vlammen al te lijf met de brandblusser uit hun dienstvoertuig. Het vuur nam weliswaar af, maar helemaal geblust kregen ze het niet. Voor de brandweer was het even later een koud kunstje om de klus af te maken. Nadat het brandje op het bospaadje geblust was, bleek het om aangestoken afvalverbranding te gaan. Onder meer een toetsenbord en wat cd-roms konden naast wat restafval herkend worden in het afval. Het vuur bracht lichte beschadiging toe aan de beplanting.

27/08/2020

Fietsster even in levensgevaar na aanrijding

Vrijdagmiddag, omstreeks 11.30 uur, gebeurde er op het kruispunt van Eksterlaar met de August van Putlei een verkeersongeval waarbij een wagen een fietsster betrokken waren. Het ongeval gebeurde op het moment dat de autobestuurder op het kruispunt linksaf draaide. De fietsster, een 69-jarige vrouw uit Boechout, reed frontaal de wagen aan en kwam hierdoor kwalijk ten val en verloor het bewustzijn. Ze werd in levensgevaar naar het UZA gebracht, waar haar toestand verbeterde. De vrouw werd opgenomen in het ziekenhuis. De 86-jarige bestuurder van de wagen uit Deurne en zijn passagier kwamen er met de schrik vanaf. De juiste omstandigheden van het ongeval worden onderzocht.

22/08/2020

Pagina's