2020 Antwerpen | Politiezone Antwerpen

Current Size: 62.5%

2020 Antwerpen

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets
Zip: 
2020
Area: 
Antwerpen

Man verkoopt materiaal van werkgever

Een bedrijfsleider contacteerde het wijkteam omdat hij vermoedde dat één van zijn werknemers spullen ontvreemde met het oog op doorverkoop. De Poolse man zou tijdens verlofperiodes in zijn thuisland de spullen te koop aanbieden. Twee inspecteurs van wijkteam Kiel besloten toezicht te houden en konden de man onderscheppen nadat hij zijn voertuig had ingeladen. De man bekende dat hij de spullen van op zijn werk had meegenomen. De spullen (zo'n 40 stuks) en zijn wagen werden in beslag genomen. De verdachte wordt voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

14/04/2019

WOT West neemt cocaïne, auto en pepperspray in beslag

Het wijkondersteuningsteam van de regio West merkte zaterdagavond een verdacht voertuig op. Ze besloten de bestuurder in de gaten te houden en konden en vermoedelijke drugsdeal vaststellen in de Gerard Le Grellelaan. De inspecteurs gingen over tot controle, er bleek juist cocaïne te zijn verhandeld. Het voertuig van de verdachte werd doorzocht en er werd verschillende gebruikershoeveelheden cocaïne en heel wat cash geld aangetroffen in een vals blikje en in een sok. Uiteindelijk werd de wagen van de verdachte, alsook 2 gsm-toestellen, 2 dosissen pepperspray (verboden wapen), 37 gebruikersdosissen cocaïne en 3 945 euro cash in beslag genomen. De verdachte wordt voorgeleid.

10/03/2019

Twee bromfietsers botsen frontaal

In het Kielpark kwam het zaterdag 17 augustus omstreeks 21.15 uur tot een frontale botsing tussen twee bromfietsers. De zestienjarige bestuurder van de Piaggio raakte hierbij lichtgewond. Hij werd door zijn zus voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de Peugeot, een 49-jarige Antwerpenaar, bleef ongedeerd.

18/08/2013

11 mensen bevangen door rook

Iets over 22 uur gisterenavond brak brand uit in een pand aan de Abdijstraat. Er was vooral veel rook te zien. Het gebouw, een appartementsgebouw met een snackbaar op de gelijkvloerse verdieping, diende ontruimd te worden. Verschillende personen gaven te kennen dat ze te veel rook hadden ingeademd. Een aantal ziekenwagens kwam ter plaatse om de slachtoffers de eerste zorgen toe te dienen. Er was sprake van 11 slachtoffers. Tien van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht voor controle. Niemand was er erg aan toe. De brand ontstond wellicht in een technische ruimte op het gelijkvloers, meer bepaald in de afzuiging boven een houtskooloven. De schade bleef al bij al beperkt en de appartementen in het gebouw bleven gevrijwaard. 

14/10/2020

Twee gewonden bij ongeval met vluchtmisdrijf

Vrijdagnacht werd de politie gevraagd in de Landbouwstraat voor een aanrijding. Een wagen was langs achteren aangereden, waarbij de twee inzittenden gewond raakten. Ze moesten uit het voertuig geholpen worden. De tegenpartij reed volgens een getuige achteruit na de aanrijding en negeerde een rood licht om de plaats te kunnen verlaten. Dankzij de informatie van de getuige kon het voertuig geïdentificeerd worden. Een patrouille kon de beschadigde camionette aantreffen in Borgerhout. Er wordt onderzocht wie achter het stuur zat op het moment van de aanrijding.

19/09/2020

Drugsverkoop uit eigen huis

De politie van Antwerpen achterhaalde dat iemand uit de Populierenlaan verdovende middelen aan de man zou brengen in de buurt van zijn woning. Het wijkondersteuningsteam Zuid zakte discreet af naar de omgeving. De leden van het team zagen gisteren in de namiddag hoe de verdachte vermoedelijk drugs verkocht aan twee klanten. Na controle van de afnemers, bleek dat vermoeden te kloppen. Bij de verdachte volgde een huiszoeking waar nog een kleine hoeveelheid cannabis en geld gevonden werden. De verdachte van 31 jaar, die niet aan z'n proefstuk toe was, komt voor de onderzoeksrechter.

19/08/2020

Brand in keuken

In de afgelopen nacht brak brand uit in een flat aan de Emiel Vloorsstraat. Een patrouille in burger had de rook opgemerkt en verwittigde de bewoners. De keuken van de woning op het gelijkvloers beek vuur gevat te hebben. Iedereen moest het gebouw verlaten. De drie bewoners van het appartement boven de getroffen flat zijn door de brandweer met een ladderwagen in veiligheid gebracht. Zij zijn naar het ziekenhuis gevoerd voor controle. De brandweer kreeg de brand snel onder controle, maar door de schade is het getroffen appartement niet meer bewoonbaar. De vier personen die er ingeschreven staan, konden elders in een woning van Woonhaven terecht. De woning van de drie mensen die naar het ziekenhuis gingen, bleef bewoonbaar.

19/08/2020

Pagina's