2020 Antwerpen | Politiezone Antwerpen

Current Size: 62.5%

2020 Antwerpen

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets
Zip: 
2020
Area: 
Antwerpen

Twee bromfietsers botsen frontaal

In het Kielpark kwam het zaterdag 17 augustus omstreeks 21.15 uur tot een frontale botsing tussen twee bromfietsers. De zestienjarige bestuurder van de Piaggio raakte hierbij lichtgewond. Hij werd door zijn zus voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de Peugeot, een 49-jarige Antwerpenaar, bleef ongedeerd.

18/08/2013

Boom sneuvelt bij aanrijding

Op de Generaal Armstrongweg heeft een dronken bestuurder (30) zondagmiddag een boom omvergereden. Het voertuig kwam enkele tientallen meters verder tot stilstand. In de grasberm vond de politie heel wat bandensporen, maar het voertuig zelf was niet meer rijvaardig. Een getuige had gezien hoe de bestuurder van de wagen de plaats van het ongeval had verlaten met een taxi. Toen de politie ter plaatse kwam, keerde de bestuurder terug naar de plaats van het ongeval. Hij legde een positieve ademtest af. Zijn voertuig moest getakeld worden.

18/02/2019

Drugs in sok

Dinsdag reed een patrouille van het wijkteam Zuid door de Camille Huysmanslaan. Rond 15.35 uur viel het oog van de inspecteurs op een man die onderuit gezakt zat in zijn voertuig en druk bezig was met zijn gsm. Toen de politie de man aansprak, gedroeg hij zich opmerkelijk waardoor een verdere controle aangewezen leek. Bij het aftasten van de man werd een sok gevonden waarin drugs verstopt zat. De man had ook een som geld op zak. Naar aanleiding van die vaststellingen werd er overgegaan tot een huiszoeking bij hem thuis in Boom. Daar werden verpakkingsmateriaal voor drugs gevonden, ook een specifieke weegschaal, cocaïne en zakken nieuwe merkkledij. De verdachte van 20 jaar werd gearresteerd en is voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Die heeft hem aangehouden.

13/02/2019

Voetganger gekneld bij aanrijding

In de Alfred Coolsstraat is donderdagochtend een voetganger zwaar gewond geraakt toen hij door een wagen tegen een muur gedrukt werd. De wagen was volgens een getuige aan het keren in de straat toen deze plots achteruit het voetpad op reed. De voetganger, een vrouw van 28, werd door de impact tegen de muur gedrukt en werd met zware verwonding overgebracht naar het Sint-Augustinusziekenhuis. De bestuurder van de wagen, een vrouw van 45, verklaarde zich van pedaal te hebben vergist.

18/01/2019

Inbraak in vrachtwagen verijdeld

Een man contacteerde donderdagavond de politie omdat hij vier personen zag prutsen aan de geparkeerde vrachtwagens op het Kielsbroek. De politie kon ter plaatse vier jongeren arresteren die door de getuige herkend werden. Ze hadden geen buit kunnen maken, maar werden overgebracht naar het politiekantoor voor verder onderzoek.

28/12/2018

Pagina's