2020 Antwerpen | Politiezone Antwerpen

Current Size: 62.5%

2020 Antwerpen

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets
Zip: 
2020
Area: 
Antwerpen

Man verkoopt materiaal van werkgever

Een bedrijfsleider contacteerde het wijkteam omdat hij vermoedde dat één van zijn werknemers spullen ontvreemde met het oog op doorverkoop. De Poolse man zou tijdens verlofperiodes in zijn thuisland de spullen te koop aanbieden. Twee inspecteurs van wijkteam Kiel besloten toezicht te houden en konden de man onderscheppen nadat hij zijn voertuig had ingeladen. De man bekende dat hij de spullen van op zijn werk had meegenomen. De spullen (zo'n 40 stuks) en zijn wagen werden in beslag genomen. De verdachte wordt voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

14/04/2019

WOT West neemt cocaïne, auto en pepperspray in beslag

Het wijkondersteuningsteam van de regio West merkte zaterdagavond een verdacht voertuig op. Ze besloten de bestuurder in de gaten te houden en konden en vermoedelijke drugsdeal vaststellen in de Gerard Le Grellelaan. De inspecteurs gingen over tot controle, er bleek juist cocaïne te zijn verhandeld. Het voertuig van de verdachte werd doorzocht en er werd verschillende gebruikershoeveelheden cocaïne en heel wat cash geld aangetroffen in een vals blikje en in een sok. Uiteindelijk werd de wagen van de verdachte, alsook 2 gsm-toestellen, 2 dosissen pepperspray (verboden wapen), 37 gebruikersdosissen cocaïne en 3 945 euro cash in beslag genomen. De verdachte wordt voorgeleid.

10/03/2019

Twee bromfietsers botsen frontaal

In het Kielpark kwam het zaterdag 17 augustus omstreeks 21.15 uur tot een frontale botsing tussen twee bromfietsers. De zestienjarige bestuurder van de Piaggio raakte hierbij lichtgewond. Hij werd door zijn zus voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de Peugeot, een 49-jarige Antwerpenaar, bleef ongedeerd.

18/08/2013

Inbraak in voertuig

Donderdagmiddag kwam een dame bij haar auto aan de Sint-Bernardsesteenweg en zag ze dat iemand had ingebroken. Het raam links achteraan was gebroken. Samen met de dame stelde de politie vast dat er verschillende werktuigen uit de wagen gestolen werden. Onder meer een boormachine, een warmteblazer en een perstangset waren verdwenen. Er is geen spoor naar de dader of daders.

17/04/2020

Stevige vangst bij samenscholing

Donderdagmiddag werd de politie gecontacteerd voor een samenscholing op de middenberm van de Jan De Voslei. Volgens de oproeper was er mogelijks ook sprake van druggebruik. Er ging een interventiepatrouille ter plaatse samen met de mobiele eenheid, het snelleresponsteam en het wijkteam. Er werden in totaal zeven mannen aangetroffen, zes twintigers en een veertiger. In de bosjes werden enkele gebruikershoeveelheden cannabis en hasj aangetroffen. Twee mannen kregen een pv voor drugsbezit, een andere man bleek geseind voor verhoor en een vierde kreeg een lift naar de gevangenis omdat hij zijn lopende voorwaarden schond. Alle personen kregen ook een pv voor de verboden samenscholing.

10/04/2020

Lachgas aangetroffen na ongeval

Een interventiepatrouille merkte maandagnacht een voertuig op ter hoogte van de Generaal Armstrongweg. Niet alleen het late uur, maar ook de hoge snelheid van de wagen maakten dat de inspecteurs het voertuig volgden voor een controle. Het voertuig kon gecontroleerd worden in de Emiel Vloorstraat, daar was het tot stilstand gekomen tegen een verkeerslicht. In de wagen lagen verschillende ballonnen, maar toch ontkenden de twee inzittenden dat ze lachgas hadden gebruikt. Het voertuig werd doorzocht en in totaal werden er 3 grote fless lachgas aangetroffen. De twee inzittenden(20 en 21) kregen een boete, ook de flessen werden in beslag genomen. Uiteraard werd er ook een pv opgemaakt voor een nutteloze verplaatsing.

Ook het verkeersondersteuningsteam deed samen met een interventiepatrouille een opmerkelijke vaststelling in de Verbondstraat. De bestuurder van een voertuig kon geen geldig rijbewijs voorleggen, zijn voorlopig rijbewijs was al in 2014 vervallen. De man bleek bovendien onder invloed van verdovende middelen. Zijn voertuig werd geïmmobiliseerd in opdracht van het parket. De bestuurder bleek bovendien vrij onder voorwaarden. Als kers op de taart was hij samen met zijn passagier onderweg naar vrienden en maakte hij zich dus schuldig aan een verboden verplaatsing. Tot slot werd hij na de controle enkele meters verder betrapt op wildplassen, ook hier kreeg hij een boete voor.

31/03/2020

Dronken fietser aangereden

Dinsdagavond liep een fietster (35) lichte verwondingen op bij een aanrijding op het kruispunt van de Sint-Bernardsesteenweg en de Kolonel Silvertoplaan. De fietser werd geraakt toen ze overstak en kwam ten val. Ze moest meteen toegeven dat ze het rode licht had genegeerd. Bovendien legde de dame een positieve ademtest af. Ze moest niet naar het ziekenhuis voor verdere verzorging.

25/03/2020

Pagina's