2020 Antwerpen | Lokale Politie Antwerpen

Current Size: 62.5%

2020 Antwerpen

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets
Zip: 
2020
Area: 
Antwerpen

Twee bromfietsers botsen frontaal

In het Kielpark kwam het zaterdag 17 augustus omstreeks 21.15 uur tot een frontale botsing tussen twee bromfietsers. De zestienjarige bestuurder van de Piaggio raakte hierbij lichtgewond. Hij werd door zijn zus voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de Peugeot, een 49-jarige Antwerpenaar, bleef ongedeerd.

18/08/2013

Man breekt in school in

Een buurman van een school op de VIIde Olympiadelaan verwittigde maandagavond de politie toen hij een verdacht persoon opmerkte op de terreinen van de school. De verdachte werd door het snelleresponsteam aangetroffen en gevat in de Kampioenenstraat. In de sporthal waren nog activiteiten bezig. De sporters vertelden de politie dat de verdachte man plots de deur van de sporthal opende, maar het snel op een lopen zette. Aan één van de buitendeuren van het schoolgebouw werden ook sporen van braak vastgesteld. De verdachte van 19 was gekend voor verschillende feiten van diefstal en werd gearresteerd met het oog op een voorleiding.

04/12/2018

Met de wagen tegen de gevel van een café

Woensdagochtend belandde een wagen tegen de gevel van een café aan de Boomsesteenweg. Een van de betrokkenen reed met haar wagen over de Boomsesteenweg in de richting van Aartselaar. De andere partij reed in de Berendrechtstraat in de richting van de Boomsesteenweg. Op het kruispunt aan het café kwamen de voertuigen met mekaar in aanrijding. De bestuurster (48) van de wagen die over de Boomsesteenweg reed, verloor de controle over het stuur en kwam tegen de muur van de horecazaak terecht. Er was al volk in het café, maar binnen raakte niemand gewond. De brandweer kwam wel ter plaatse om in te schatten of de stabiliteit van het pand in het gedrang kwam. Maar dat was niet het geval. De deur en de gevel raakten wel beschadigd. Ook een stelling die tegen de gevel stond, werd beschadigd. Enkel de bestuurster (19) van de tweede wagen liep lichte verwondingen op. Er kwam een ambulcance voor haar ter plaatse, maar de dame koos er voor om later zelf naar een dokter te gaan. 

29/11/2018

Voetganger aangereden

Aan de bushalte aan de Kolonel Silvertopstraat is gisteren rond 18 uur een verkeersongeval gebeurd. Een voetganger werd er aangereden door een wagen. De vrouw was de straat overgestoken en tegelijk kwam er een wagen over de Kolonel Silvertopstraat aangereden dat linkaf wilde draaien om de Desguinlei op te rijden. De vrouw van 39 werd gewond naar het ziekenhuis gebracht maar verkeert niet in levensgevaar. Geen van de betrokkenen reed onder invloed.

25/11/2018

Pagina's