Wie zoeken we? | Politiezone Antwerpen

Current Size: 62.5%

Wie zoeken we?Printvriendelijke versie Send by email PDF version

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets

Werken bij de politie van Antwerpen, het grootste lokale korps van het land, vraagt de juiste instelling. Herken jij je in dit profiel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

 

Je hebt een hart voor Antwerpen.

Elke dag maak je de stad mee een stukje veiliger. Zo wordt Antwerpen een betere stad om in te wonen, in te werken of om op bezoek te komen.

Je wil ten dienste staan van de burgers.

Je hebt een belangrijke voorbeeldfunctie. Je vindt het dan ook vanzelfsprekend dat je integer, beleefd en vriendelijk bent tegenover iedereen die in Antwerpen rondloopt.

Je staat stevig met je twee voeten in het leven.

Je voelt wat er leeft bij de bevolking. En je kunt daar ook gepast mee omgaan. Je hebt een brede kijk en een groot inlevingsvermogen. Antwerpen bestaat immers uit verschillende gemeenschappen, culturen en identiteiten.

Je houdt ervan verantwoordelijkheid te dragen.

Werken bij de politie is niet eenvoudig. Het ene moment moet je je verantwoordelijkheid nemen om een burenruzie te sussen, het andere moment word je bij een ongeval geroepen.

Je houdt van werken in een team.

Dat team reikt verder dan je directe collega’s en chefs. Je onderhoudt immers ook contacten met allerlei maatschappelijke instanties. Want: ‘samen staan we sterk’.

Je wil jezelf blijven ontwikkelen.

Daar krijg je bij de politie alle kansen toe. Ook na je opleiding krijg je begeleiding en coaching. Zo kun je ook bewust met je loopbaan omgaan.