Ondersteunende directies | Politiezone Antwerpen

Current Size: 62.5%

Ondersteunende directiesPrintvriendelijke versie Send by email PDF version

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets

Drie ondersteunende directies zijn verantwoordelijk voor het afleveren van de noodzakelijke grondstoffen om de productielijn van Politiezone Antwerpen draaiende te houden.

Directie HRM

De directie HRM staat in voor het dagelijks personeelsbeleid en het participeren en faciliteren in de hr-gerelateerde projecten van het bestuursakkoord. De directie wordt georganiseerd rond drie kerntaken: talent management, welzijn en geïntegreerd personeelsbeheer. Adviseur Corinne Scoyer staat aan het hoofd van deze directie.

Directie financiën en logistiek

De directie financiën en logistiek is verantwoordelijk voor zowel de financiële als de logistieke ondersteuning van Politie Antwerpen. De directie FILOG is georganiseerd rond de domeinen financiën, supply chain (aankoop, magazijn en technische bijstand) en facility (vastgoed, exploitatie en voertuigen). Directeur is hoofdcommissaris Koen Van Steenwinckel.

Directie ICT

De strategische positie en rol van ICT binnen de Antwerpse politie wordt verankerd binnen het nieuwe organogram. ICT is nu een volwaardige directie, los van de directie FILOG. De directie bestaat uit drie entiteiten: systeembeheer, technische interventie en helpdesk. Adviseur Maarten Torfs verzorgt de leiding van deze directie.

 

adviseur
Corinne Scoyer

hoofdcommissaris
Koen Van Steenwinckel
adviseur
Maarten Torfs