Lokale Politie Antwerpen | Altijd van dienst

Current Size: 62.5%

Blauwe Loket

Ik wil iets aangeven/melden

Ingebroken in je auto? Brievenbus beschadigd? Fiets gestolen? Nachtlawaai? Doe een online aangifte of meld het via ons Blauwe Loket.

Ik wil een afspraak maken

Identiteitskaart kwijt? Nummerplaten gestolen? Slachtoffer van cybercrime? Maak hiervoor een afspraak in het politiekantoor van je keuze.

Ik wil iets aanvragen

Inbraakpreventie op maat? Toetreden tot een buurtinformatienetwerk? Info nodig voor je eindwerk? Vraag het aan via het Blauwe Loket.

Politie in mijn buurt

Vul hier je straatnaam in.

Als je de eerste letters typt, zal je merken dat de zoekbox automatisch straatnamen met deze beginletters toont. Klik de juiste suggestie aan.

Twee verdachten van voetzoeker tijdens voetbalmatch verhoord

Lokale Politie Antwerpen heeft dinsdag twee verdachten verhoord in verband met een ontploffing van een voetzoeker tijdens de voetbalwedstrijd tussen R. Antwerp F.C. en Sint-Truiden op 12 mei 2018. Meer dan 15 mensen boden zich tijdens de wedstrijd aan voor verzorging ten gevolge van de knal.

Lees meer ...

Antwerpse verkeerspolitie werkt mee aan internationale actie

In de haven van Antwerpen hebben inspectiediensten van België, Nederland en Luxemburg dinsdag gezamenlijke controles gehouden op vrachtvervoer. Het was de eerste keer dat dit soort controles plaatsvonden. De deelnemende landen wisselden onderling materiaal uit, wat kostenbesparend en efficiënt werkt. Ook de Antwerpse verkeerspolitie werkte mee aan de actie.

Lees meer ...

Prostitutieteam Politie Antwerpen stelt jaarverslag voor

Het prostitutieteam (PTA) van Lokale Politie Antwerpen stelde vandaag zijn jaarverslag voor aan de pers. Het PTA volgt meer dan 1 000 sekswerkers in Antwerpen en voert controles uit naar onder andere escort, seksclubs en seksfeesten.

Lees meer ...

Actueel

Snelheidscontroles

Van 26 mei tot en met 1 juni 2018

  • Antwerpsebaan (2040 Antwerpen)

6 211

opdrachten voor snelleresponsteams tijdens eerste werkingsjaar

2020

het jaar waarin Politie Antwerpen verhuist naar het definitieve mastergebouw

39 K

Twitteraars volgen onze dagelijkse berichtgeving via @LPAntwerpen