Menu-knop

Current Size: 62.5%

Blauwe Loket

Ik wil iets aangeven/melden

Ingebroken in uw auto? Brievenbus beschadigd? Fiets gestolen? Nachtlawaai? Doe een online aangifte of meld het via ons Blauwe Loket.

Ik wil een afspraak maken

Identiteitskaart kwijt? Nummerplaten gestolen? Slachtoffer van cybercrime? Maak hiervoor een afspraak in het politiekantoor van uw keuze.

Ik wil iets aanvragen

Inbraakpreventie op maat? Toetreden tot een buurtinformatienetwerk? Info nodig voor uw eindwerk? Vraag het aan via het Blauwe Loket.

Politie in mijn buurt

Vul hier uw straatnaam in.

Als u de eerste letters typt, zult u merken dat de zoekbox automatisch straatnamen met deze beginletters toont. Klik de juiste suggestie aan.

Dit weekend parkeerverbod op parcours BK Wielrennen

Op zondag 25 juni is Antwerpen de gaststad voor het Belgisch kampioenschap Wielrennen. Lokale politie Antwerpen zal bijdragen tot een vlot en veilig verloop van het evenement. Vanaf vrijdag zal de politie achtergebleven wagens langs het parcours laten takelen.

Lees meer ...

Incident Breydelstraat [update]

Vanmorgen heeft de politie van Antwerpen de Breydelstraat afgesloten nadat getuigen twee jonge mannen met een wapen op de daken gezien hadden. De politie heeft zich snel georganiseerd en is ter plaatse aan een onderzoek gestart. Dat leidde tot de identificatie van 2 meerderjarigen die later zijn opgepakt met als op echt gelijkende speelgoedwapens.

Lees meer ...

[VIDEO] Politie extra waakzaam

Wie vandaag op drukke plaatsen in Antwerpen komt, zal de verhoogde aanwezigheid van de politie zeker opmerken. Dat is het rechtstreekse gevolg van het incident van gisteren in Brussel.

Lees meer ...

Snelheidscontroles

Van 22 tot en met 28 juni 2017

  • Charles de Costerlaan (2050 Antwerpen)

6 211

opdrachten voor snelleresponsteams tijdens eerste werkingsjaar

2020

het jaar waarin Politie Antwerpen verhuist naar het definitieve mastergebouw

25 K

Twitteraars volgen onze dagelijkse berichtgeving via @LPAntwerpen