Lokale Politie Antwerpen | Altijd van dienst

Current Size: 62.5%

 • Samen veilig naar school

  Kinderen zijn kwetsbaar in het verkeer, zeker wanneer ze zich tijdens de spits naar en van school verplaatsen. De Antwerpse jeugd vraagt daarom om in september allemaal samen veilig terug naar school te gaan. Ze roepen alle weggebruikers om hoffelijk te zijn in het verkeer. Ook om begrip te tonen voor hun verkeersgedrag. Kinderen moeten namelijk nog veel leren: ook als voetganger of fietser. Let jij straks op wanneer je kinderen op weg naar school tegenkomt? Word jij ook hun maat op straat?

  Hoe kun jij een maat op straat worden?

 • Politie Antwerpen werft burgerpersoneel aan

  Dat Politie Antwerpen nieuwe inspecteurs zoekt: dat kan je niet zijn ontgaan. Maar achter een sterk politiekorps staat ook een sterke administratie. We werven daarom ook regelmatig burgerpersoneel aan. Momenteel zijn we op zoek naar:

  * 1 HR administrator geïntegreerd personeelsbeheer

  * 1 consulent verkeersmanagement

  * 1 assesor taskforce eigen werving

  * 2 medewerkers algemene boekhouding

  Lees meer over werken bij de Antwerpse politie.

 • Doe je niet-dringende aangifte online

  Soms heb je de politie heel dringend nodig. Er is bijvoorbeeld een overval, een inbraak of een vechtpartij bezig. Dan bel je het noodnummer 101. Voor minder dringende gevallen kun je echter ook online een aangifte doen, via het Blauwe Loket. Je leest alle voorwaarden na op deze pagina. Voorbeelden van dingen die je kunt aangeven via het Blauwe Loket: je stelt vast dat je fiets is gestolen, iemand heeft graffiti op je gevel gespoten of er is ingebroken in je auto.

  Naar het Blauwe Loket

 • Wij zoeken inspecteurs

  Droom je van een carrière bij de politie? Draag je Antwerpen een warm hart toe? Wij hebben jou nodig! Politie Antwerpen werft haar eigen inspecteurs aan. Inschrijven kan via deze website. Hoe sneller je inschrijft, hoe sneller je wordt uitgenodigd voor de selectieproeven. Maak kennis met het promoteam en stel al je vragen tijdens een van onze infosessies.

  Wij hebben jou nodig

 • Bereken de slimste route op Slim naar Antwerpen

  In de Antwerpse binnenstad zijn er verschillende grote werven die het verkeer bemoeilijken. Check de website van Slim naar Antwerpen voor je naar de stad vertrekt. Je vindt er een routeplanner, een plannetje met de verkeersdrukte en een overzicht van de werken.

Blauwe Loket

Ik wil iets aangeven/melden

Ingebroken in je auto? Brievenbus beschadigd? Fiets gestolen? Nachtlawaai? Doe een online aangifte of meld het via ons Blauwe Loket.

Ik wil een afspraak maken

Identiteitskaart kwijt? Nummerplaten gestolen? Slachtoffer van cybercrime? Maak hiervoor een afspraak in het politiekantoor van je keuze.

Ik wil iets aanvragen

Inbraakpreventie op maat? Toetreden tot een buurtinformatienetwerk? Info nodig voor je eindwerk? Vraag het aan via het Blauwe Loket.

Politie in mijn buurt

Vul hier je straatnaam in.

Als je de eerste letters typt, zal je merken dat de zoekbox automatisch straatnamen met deze beginletters toont. Klik de juiste suggestie aan.

Veertien illegalen opgepakt

Bij een controleactie in een premetrostation heeft de politie 14 mensen zonder geldige verblijfsvergunning opgepakt. De actie kon in alle rust plaatsvinden. Niemand heeft zich bij de controle verzet.

Lees meer ...

Koningin Astridplein afgesloten voor verkeer

Het Koningin Astridplein is voor een groot deel afgesloten omdat er vrijdagnamiddag een gebouw gedeeltelijk is ingestort. 

Lees meer ...

Tien verdachten opgepakt in drugsdossier

Vanmorgen heeft het drugsteam van de Antwerpse lokale recherche 14 simultane huiszoekingen uitgevoerd in de omgeving van Deurne-Noord. De huiszoekingen kaderden in een dossier tegen een organisatie die zich inlaat met de verkoop van hoofdzakelijk cocaïne.

Lees meer ...

Actueel

Snelheidscontroles

Van 22 tot en met 28 oktober 2017

 • Lange Lozanastraat (2018 Antwerpen)

6 211

opdrachten voor snelleresponsteams tijdens eerste werkingsjaar

2020

het jaar waarin Politie Antwerpen verhuist naar het definitieve mastergebouw

29 K

Twitteraars volgen onze dagelijkse berichtgeving via @LPAntwerpen