Politiezone Antwerpen | Altijd van dienst

Current Size: 62.5%

Blauwe Loket

Ik wil iets aangeven/melden

Ingebroken in je auto? Brievenbus beschadigd? (Brom)fiets gestolen? Nachtlawaai? Doe een online aangifte of meld het via ons Blauwe Loket.

Ik wil een afspraak maken

Bankkaart verloren? Bedreigingen ontvangen? Slachtoffer van cybercrime? Maak hiervoor een afspraak in het politiekantoor van jouw keuze.

Ik wil iets aanvragen

Toetreden tot een buurtinformatienetwerk? Stage lopen bij Politie Antwerpen? Nood aan een gesprek met onze dienst slachtofferzorg? Vraag het aan via het Blauwe Loket.

Politie in mijn buurt

Vul hier je straatnaam in.

Als je de eerste letters typt, zal je merken dat de zoekbox automatisch straatnamen met deze beginletters toont. Klik de juiste suggestie aan.

Verdere digitalisering haven en stedelijke hulpdiensten dankzij 5G-netwerk ‘Minerva’

De stad Antwerpen, Port of Antwerp, Politiezone Antwerpen en Brandweer Zone Antwerpen ontwikkelen en testen een particulier 5G-netwerk. 

Lees meer ...

Overzicht takelingen Ronde van Vlaanderen

Zondag 18 oktober start de Ronde van Vlaanderen opnieuw in Antwerpen. Om de koers te faciliteren worden enkele straten dit weekend parkeervrij gemaakt. Hieronder vind je het overzicht van de geplande takelingen. Verplaats je wagen op tijd en vermijd een boete.

Lees meer ...

Politie gaat flitsen in zone 30

Het Antwerpse grondgebied telt momenteel zo’n 2 500 straten binnen een zone 30. In maart al liep de stedelijke campagne ‘In Antwerpen is 30 de max’. Naast extra infrastructuur, educatie en sensibilisering wordt binnen de stedelijke verkeersveiligheidsaanpak ook ingezet op handhaving. De politie van Antwerpen zal daarom haar controles in zones 30 vanaf 2 november uitbreiden met flitscontroles, naast de reeds bestaande verkeerscontroles.

Lees meer ...

Snelheidscontroles

Van 22 tot en met 28 oktober 2020

  • Oogststraat (2600 Berchem)

9

honden maken deel uit van ons hondenteam

2023

het jaar waarin Politiezone Antwerpen zijn intrek neemt in het mastergebouw in Berchem

47 K

Twitteraars volgen onze dagelijkse berichtgeving via @PZAntwerpen