Politiezone Antwerpen | Altijd van dienst

Current Size: 62.5%

Blauwe Loket

Ik wil iets aangeven/melden

Ingebroken in je auto? Brievenbus beschadigd? (Brom)fiets gestolen? Nachtlawaai? Doe een online aangifte of meld het via ons Blauwe Loket.

Ik wil een afspraak maken

Bankkaart verloren? Bedreigingen ontvangen? Slachtoffer van cybercrime? Maak hiervoor een afspraak in het politiekantoor van jouw keuze.

Ik wil iets aanvragen

Toetreden tot een buurtinformatienetwerk? Stage lopen bij Politie Antwerpen? Nood aan een gesprek met onze dienst slachtofferzorg? Vraag het aan via het Blauwe Loket.

Politie in mijn buurt

Vul hier je straatnaam in.

Als je de eerste letters typt, zal je merken dat de zoekbox automatisch straatnamen met deze beginletters toont. Klik de juiste suggestie aan.

Opleiding project SKYFALL afgerond

15 Europese politiemensen bezochten Antwerpen in het kader van het Europees project SKYFALL. Dat onderzoekt toepassingen om steden te beschermen tegen aanslagen met drones. De opleiding werd georganiseerd door Politiezone Antwerpen in samenwerking met de projectpartners van de federale politie en politiezone Brussel Hoofdstad Elsene.

Lees meer ...

Meerdere dealers staan ook geseind

De wijkondersteuningsteams van de Antwerpse politie arresteerden dit weekend opnieuw verschillende dealers. Opvallend was dat sommige geseind stonden voor eerdere misdrijven.

Lees meer ...

Overzicht parkeerverboden Antwerp Ten Miles

Nu zondag 10 oktober vinden de Antwerp Ten Miles (eindelijk) opnieuw plaats. Bijna 30 000 lopers wagen zich aan het parcours door de Antwerpse binnenstad. De komende dagen worden de meeste straten langs het parcours verkeersvrij gemaakt. Om takelkosten en parkeerboetes te vermijden geven we hier een overzicht voor de komende dagen. 

Bekijk steeds de borden ter plaatse! Voor meer info over de mobiliteit, raadpleeg de website van Slim naar Antwerpen.

Lees meer ...

Snelheidscontroles

Van 19 tot en met 25 oktober 2021

  • Lange Leemstraat (2018 Antwerpen)

9

honden maken deel uit van ons hondenteam

2023

het jaar waarin Politiezone Antwerpen zijn intrek neemt in het mastergebouw in Berchem

49 K

Twitteraars volgen onze dagelijkse berichtgeving via @PZAntwerpen