Politiezone Antwerpen | Altijd van dienst

Current Size: 62.5%

 • Doe thuis aangifte van wat online kan

  Ben je slachtoffer van een fietsdiefstal, inbraak in je wagen, vandalisme …? Dan is een verplaatsing naar een politiekantoor niet nodig. Doe snel en eenvoudig online aangifte via het Blauwe Loket. We vragen dit in het belang van de gezondheid van onze medewerkers en onze bezoekers.

   

  Is er geen andere optie dan bij ons langs te komen? Maak dan bij voorkeur eerst online een afspraak in het kantoor van jouw keuze. Zonder afspraak kan je enkel terecht in de kantoren Oudaan en Noorderlaan. Bij twijfel: bel de Blauwe Lijn op 0800 123 12.

   

  Meer info over onze digitale dienstverlening

 • Coronacrisis: podcast over aanpak Politie Antwerpen

  Benieuwd hoe de politie van Antwerpen aan de slag blijft tijdens de coronacrisis? In een nieuwe podcast lichten we onze aanpak toe. Je komt ook te weten hoe de bemiddelingsteams een meerwaarde betekenen in de bewustmaking van het nut van de opgelegde maatregelen. 

   

  Je kan de podcast hier beluisteren.

 • Pak het ook ANDERS aan

  Eigenlijk zijn er 101 redenen om bij Politie Antwerpen te werken. Om er een paar te noemen: de stad is ANDERS, dus zijn de uitdagingen groter. Het materiaal is ANDERS en dat maakt jouw job gemakkelijker. De aanpak is ANDERS, dus wordt werken interessanter.

  Pak het ook ANDERS aan en solliciteer bij Politie Antwerpen. We zoeken: 

  * een grafisch vormgever
  * een diensthoofd applicatiebeheer hr-tools
  inspecteurs

   

  Ontdek waarom werken bij Politie Antwerpen ANDERS is.

 • Zo ben je inbrekers een stapje voor.

  Inbrekers beslissen binnen de vijf seconden of ze toeslaan. Je kent dus maar beter de zwakke punten van je woning of appartement. Politiezone Antwerpen verzamelde tips die je kunnen helpen om inbrekers een stapje voor te zijn. Ontdek ze alle tien en pas ze toe in de praktijk!

Blauwe Loket

Ik wil iets aangeven/melden

Ingebroken in je auto? Brievenbus beschadigd? (Brom)fiets gestolen? Nachtlawaai? Doe een online aangifte of meld het via ons Blauwe Loket.

Ik wil een afspraak maken

Bankkaart verloren? Bedreigingen ontvangen? Slachtoffer van cybercrime? Maak hiervoor een afspraak in het politiekantoor van jouw keuze.

Ik wil iets aanvragen

Toetreden tot een buurtinformatienetwerk? Stage lopen bij Politie Antwerpen? Nood aan een gesprek met onze dienst slachtofferzorg? Vraag het aan via het Blauwe Loket.

Politie in mijn buurt

Vul hier je straatnaam in.

Als je de eerste letters typt, zal je merken dat de zoekbox automatisch straatnamen met deze beginletters toont. Klik de juiste suggestie aan.

Professionele bende zakkenrollers betrapt

Na een uitgebreid onderzoek kon het team gauwdiefstallen van de lokale recherche een bende professionele zakenrollers in beeld brengen. 16 personen werden geïdentificeerd, 3 van hen konden al gearresteerd worden.

Lees meer ...

Speurders zoeken dieven die geld buitmaakten in apotheek

In het centrum van Antwerpen zijn twee dieven gefilmd terwijl ze op klaarlichte dag binnenbraken in de bureauruimte van een apotheek. Ze namen er een portefeuille mee met daarin 3 900 euro. Gisteren zond het VTM-programma Faroek de beelden uit die de bewakingscamera's van de verdachten kon maken. Misschien weet jij om wie het gaat.

Lees meer ...

Loodsbrand Vosseschijnstraat

Door rook van een loodsbrand in de Vosseschijnstraat kan er nog enige tijd (geur)hinder zijn in de zeer ruime omgeving. Sluit ramen en deuren en schakel de ventilatie uit indien je hinder ondervindt.

Lees meer ...

Snelheidscontroles

Van 6 tot en met 12 juni 2020

 • Rijnkaai (2000 Antwerpen)

27 %

daling van de geregistreerde criminaliteit in Antwerpen tussen 2012 en 2017

2021

het jaar waarin Politiezone Antwerpen zijn intrek neemt in het mastergebouw in Berchem

46,5 K

Twitteraars volgen onze dagelijkse berichtgeving via @PZAntwerpen