Politiezone Antwerpen | Altijd van dienst

Current Size: 62.5%

Blauwe Loket

Ik wil iets aangeven/melden

Ingebroken in je auto? Brievenbus beschadigd? (Brom)fiets gestolen? Nachtlawaai? Doe een online aangifte of meld het via ons Blauwe Loket.

Ik wil een afspraak maken

Bankkaart verloren? Bedreigingen ontvangen? Slachtoffer van cybercrime? Maak hiervoor een afspraak in het politiekantoor van jouw keuze.

Ik wil iets aanvragen

Toetreden tot een buurtinformatienetwerk? Stage lopen bij Politie Antwerpen? Nood aan een gesprek met onze dienst slachtofferzorg? Vraag het aan via het Blauwe Loket.

Politie in mijn buurt

Vul hier je straatnaam in.

Als je de eerste letters typt, zal je merken dat de zoekbox automatisch straatnamen met deze beginletters toont. Klik de juiste suggestie aan.

Wijkondersteuningsteam vindt meer dan 26 kilo cocaïne

Het wijkondersteuningsteam (WOT) van de regio Noord heeft gisteren meer dan 26 kilo cocaïne in beslag genomen bij een huiszoeking. De drugs zijn gevonden nadat ze iemand aangetroffen hadden met een grote hoeveelheid witte substantie om drugs mee te versnijden. Vijf personen zijn gearresteerd en voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

Lees meer ...

Drugsdealers lopen tegen de lamp

Dit weekend liepen een aantal drugsdealers tegen de lamp in Antwerpen. Tijdens deze tussenkomsten werd in totaal ruim 55 000 euro cash geld in beslag genomen.

Lees meer ...

Politie waarschuwt voor oplichters

De politie van Antwerpen waarschuwt ouderen voor oplichters die de afgelopen weken in onze stad hebben toegeslagen. Ze benaderen hun slachtoffers telkens met bijvoorbeeld een droevig verhaal en vragen naar geld of vragen om bij de slachtoffers thuis geld te wisselen. Al minstens zeven slachtoffers hebben zich gemeld. Geef onbekenden die om geld vragen nooit de kans om je woning te betreden.

Lees meer ...

Snelheidscontroles

Van 4 tot en met 10 december 2021

  • Jan Welterslaan (2100 Deurne)

9

honden maken deel uit van ons hondenteam

2023

het jaar waarin Politiezone Antwerpen zijn intrek neemt in het mastergebouw in Berchem

49 K

Twitteraars volgen onze dagelijkse berichtgeving via @PZAntwerpen