Welkom bij Politie Antwerpen | Politiezone Antwerpen

Current Size: 62.5%

Welkom bij Politie AntwerpenPrintvriendelijke versie Send by email PDF version

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets

Werken voor Politie Antwerpen is ANDERS. We zijn een voorbeeld voor wie mee vooruit wil. We zijn pioniers die werken met state-of-the-artmateriaal, professioneel begeleid worden en kansen krijgen om te groeien. De grootste stad van Vlaanderen is altijd in beweging, dus is ons takenpakket gevarieerd en wachten er overal uitdagingen. Zowel voor avontuurlijke, zorgende als administratief sterke mensen. Samen willen én kunnen we een verschil maken in de maatschappij.

Hieronder vind je meer informatie over Politie Antwerpen en jouw start bij onze organisatie. Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met de personeelsdienst door te mailen naar HRM@politie.antwerpen.be of te bellen naar 03 338 55 55. Veel succes en tot binnenkort!

Organogram

Het kloppend hart van Politie Antwerpen bestaat uit twee operationele directies: de directie operaties en de nieuwe directie regio- en fenomeenpolitie. Deze directies zijn verantwoordelijk voor de vertaling van de operationele strategie naar de werkvloer en staan dagelijks in voor de veiligheid in de stad.

Lees meer ...

Missie, visie, waarden

Onze missie: beschermen van onze vrijheid in een veilig Antwerpen. Onze visie: Politiezone Antwerpen is altijd, overal en vooruitstrevend betrokken bij onze stad. Bemiddelend waar het kan, daadkrachtig waar het moet. Meer lezen over onze waarden? Klik op de afbeelding.

Lees meer ...

Nieuw mastergebouw

In 2023 verhuist Politiezone Antwerpen naar een nieuw mastergebouw aan Post X in Berchem. Het complex komt op de hoek van de Borsbeeksebrug met de Binnensingel, een goed bereikbare plek en een prima uitvalsbasis voor de hele stad. De bouwwerkzaamheden zijn intussen gestart.

Lees meer ...

Brabo-werken

Politiezone Antwerpen gaat mee met zijn tijd. Om die reden startten we in 2017 een verandertraject om een nieuwe manier van werken te introduceren in ons korps: het Brabo-werken.

Lees meer ...

Opstartdocumenten

Voor je van start gaat zijn er nog een aantal documenten die je moet invullen en ondertekenen. Je kan die digitaal via mail terug aan ons bezorgen via jobs@politie.antwerpen.be of je brengt ze mee bij de ondertekening van jouw contract. Je kan de documenten onderaan deze pagina downloaden.

Lees meer ...

Woon-werkverkeer

Op jouw eerste werkdag kan jij via GALop online digitaal een abonnement voor woon-werkverkeer of een fietsvergoeding aanvragen.

Lees meer ...

Anciënniteit

Van zodra je in dienst bent, kan je een dossier voor overname anciënniteit indienen. Een externe commissie bepaalt vervolgens of de anciënniteit al dan niet wordt goedgekeurd.

Lees meer ...