[VIDEO] Wie heeft info over incident tegen supporters KFCO Beerschot Wilrijk? | Lokale Politie Antwerpen

Current Size: 62.5%

[VIDEO] Wie heeft info over incident tegen supporters KFCO Beerschot Wilrijk? Printvriendelijke versie Send by email PDF version

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets

Op 13 augustus zijn op het grondgebied van Mortsel twee bussen met supporters van voetbalclub KFCO Beerschot Wilrijk belaagd door een groep die vermoedelijk bestaat uit RAFC-supporters. Er is abnormaal geweld gebruikt en zware schade toegebracht aan de infrastructuur. Politie en parket zijn op zoek naar nuttige informatie over dit incident.

De supportersbussen waren op de terugweg van een uitwedstrijd. Ter hoogte van het centrum van Mortsel kwamen ze tot stilstand en zijn er opstootjes geweest. De voertuigen werden bekogeld met projectielen en de supporters werden aangevallen. Er was sprake van hooliganisme en ernstige schade aan de infrastructuur.

Oproep naar nuttige tips

De lokale recherche van Politie Antwerpen voert het onderzoek naar de feiten. Om een nog beter beeld te krijgen van het juiste verloop van de incidenten, doen politie en parket een oproep naar getuigen, slachtoffers of mensen die bewijsmateriaal kunnen aanleveren. Wie nuttige tips heeft die kunnen leiden tot identificatie van de daders, kan dat ook melden.

Contact

Heb je nuttige informatie? Laat het de politie van Antwerpen weten via het e-mailadres opsporingen@politie.antwerpen.be.

Gepubliceerd op:
23/08/2017
Categorie: