Verdachte van autoinbraken gevat | Politiezone Antwerpen

Current Size: 62.5%

Verdachte van autoinbraken gevat Printvriendelijke versie Send by email PDF version

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets

Dinsdagochtend kreeg de politie een groot aantal meldingen van autoinbraken in de Nationalestraat en de Vorstermanstraat. In totaal gaat het om bijna 50 feiten. Vanochtend werd een verdachte gearresteerd.

Heel wat mensen contacteerden dinsdagochtend de politie omdat ze braaksporen vaststelden aan hun auto. De feiten speelden zich vooral af in een ondergrondse parking in de Vorstermanstraat en in de Nationalestraat en omgeving. In totaal ontving de Antwerpse politie bijna 50 meldingen. Alle wagens werden beschadigd en uit verschillende voertuigen werden spullen ontvreemd Terwijl een patrouille alle vaststellingen deed, gingen ook de misdrijfanalisten van de politie aan de slag.

Verdachte in beeld

Gezien het groot aantal feiten en het gegeven dat ze zich in dezelfde omgeving hebben voorgedaan, was het vermoeden dat de inbraakgolf het werk was van één en dezelfde verdachte. De misdrijfanalisten gingen meteen van start met het bekijken van de camerabeelden in de buurt en konden algauw een verdachte in beeld brengen. Dankij hun onderzoek werd ook zijn vermoedelijke woning gevonden. Vanochtend ging de politie over tot een huiszoeking. De verdachte werd ter plaatse aangetroffen en gearresteerd. De man wordt morgen voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

Gepubliceerd op:
01/05/2019
Categorie: