Speurders zoeken dieven die geld buitmaakten in apotheek | Politiezone Antwerpen

Current Size: 62.5%

Speurders zoeken dieven die geld buitmaakten in apotheek Printvriendelijke versie Send by email PDF version

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets

In het centrum van Antwerpen zijn twee dieven gefilmd terwijl ze op klaarlichte dag binnenbraken in de bureauruimte van een apotheek. Ze namen er een portefeuille mee met daarin 3 900 euro. Gisteren zond het VTM-programma Faroek de beelden uit die de bewakingscamera's van de verdachten kon maken. Misschien weet jij om wie het gaat.

Op maandag 6 april rond half vijf in de namiddag worden de twee verdachten meteen na de diefstal gespot door een bewakingscamera. De jongeman links in beeld heeft een portefeuille vast. Hij kijkt erin en lacht. De twee lopen in de Lange Leemstraat in Antwerpen. Daarnet hebben ze op de hoek van de straat de zijdeur van een apotheek opengebroken.

Beschrijving verdachten

De man die de portefeuille vasthoudt, heeft een blanke huidskleur en kort donker haar. Hij is slank gebouwd en ongeveer 1m75 groot. Hij draagt een grijze trui met het opschrift Nike en een donkere sportbroek. De andere man heeft een blanke tot licht getaande huidskleur en kort donker haar. Hij is ongeveer 1m85 groot en slank gebouwd. Hij draagt een donkere trui met een rits en een donkerblauwe broek van het merk Nike. Zijn schoenen zijn zwart met witte accenten. 

Als je (een van) deze mannen herkent, neem dan contact op met de politie op het gratis nummer 0800 30 300 of via mail naar opsporingen@police.belgium.eu.

Gepubliceerd op:
03/06/2020
Categorie: