Rubenslei afgesloten richting Quellinstraat door ongeval met vrachtwagen | Lokale Politie Antwerpen

Current Size: 62.5%

Rubenslei afgesloten richting Quellinstraat door ongeval met vrachtwagen Printvriendelijke versie Send by email PDF version

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets

Zaterdagmiddag heeft een ongeval met een vrachtwagen, met enkel stoffelijke schade, ervoor gezorgd dat de Rubenslei in de rijrichting van de Quellinstraat tijdelijk afgesloten blijft. De straat kan pas opnieuw worden vrijgegeven wanneer de nodige herstellingswerken werden uitgevoerd. Tijdelijke signalisatie verwijst bestuurders naar de voorziene omleiding.

Omstreeks 13.20 uur raakte een trekker met oplegger bij het nemen van de bocht op het kruispunt van de Rubenslei met de Quinten Matsyslei enkele zaken buiten de rijbaan: twee lage hekken, een verkeersbord en de constructie die er was gebouwd om de waterleiding over de rijbaan te leggen. De brandweer kwam ter plaatse om de constructie met de verschoven waterbuizen veilig te stellen. Met de definitieve herstelling wordt maandag gestart, om de hinder voor het verkeer tot een minimum te beperken. Voor fietsers werd een alternatief fietspad aangelegd, zodat zij nog wel vanuit de Rubenslei rechtdoor kunnen rijden richting De Keyserlei.

Gepubliceerd op:
02/07/2017
Categorie: