Politie beëindigt illegaal pokertornooi | Lokale Politie Antwerpen

Current Size: 62.5%

Politie beëindigt illegaal pokertornooi Printvriendelijke versie Send by email PDF version

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets

De Antwerpse politie heeft samen met de kansspelcommissie een illegaal pokertornooi beëindigd. Bij de inval werden negen personen aangetroffen en onder meer een grote geldsom in beslag genomen.

De inval kwam er na onderzoek door de speurders van de lokale recherche, afdeling leefmilieu. Samen met het wijkteam uit de regio oost, het snelleresponsteam (SRT) en leden van de kansspelcommissie werd gisteravond overgegaan tot een gecoördineerde huiszoeking.

Illegaal pokertornooi

De actie kaderde in een illegaal pokertornooi dat aan de gang was. Zoals verwacht waren de gokspelen volop aan de gang. De hele actie verliep vlot en zonder enige weerstand van de betrokkenen.

Twee personen aangehouden

Bij de inval werden negen personen aangetroffen. De twee organisatoren van het illegale tornooi zijn ter plaatse aangehouden en worden voorgeleid bij de onderzoeksrechter. De spelers, 8 mannen en een vrouw (allen tussen 22 en 45 jaar), werden verhoord en mochten daarna beschikken. Tegen hen werd een proces-verbaal opgesteld.

3 000 euro speelgeld

Alle aanwezig personen werden gecontroleerd. Zaken die belangrijk waren voor het onderzoek werden in beslag genomen. Naast de persoonlijke bezittingen, nam de politie ook twee pokertafels in beslag, 12 aluminium pokerkoffers met als inhoud 500 casinochips (foto) en 3 000 euro aan speelgeld.

Gepubliceerd op:
26/07/2017
Categorie: