Politie arresteert dealers | Politiezone Antwerpen

Current Size: 62.5%

Politie arresteert dealers Printvriendelijke versie Send by email PDF version

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets

In het afgelopen weekend heeft de politie opnieuw verschillende verdachten gearresteerd die zich hadden beziggehouden met de verkoop van verdovende middelen. Onder meer drie verdachten die waren samengekomen in een garagebox en cocaïne op zak hadden. 

Enkele opvallende tussenkomsten van de politie worden hieronder beschreven.

Drie dealers naar onderzoeksrechter

Regio Centrum - Drie mannen die in de buurt het Frans van Hombeeckplein liepen op vrijdag, trokken de aandacht  van het wijkondersteuningsteam (WOT) Centrum. De drie verdachten werden door de politie gecontroleerd toen zij uit een garagebox kwamen. Er werd bijna 300 gram cocaïne gevonden, meer dan 1 800 euro cash geld, weegschalen en verpakkingsmateriaal. Bij de verdachten thuis werden ook nog cash geld gevonden. De jongemannen van 18, 20 en 21 jaar zijn voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Die heeft hun aanhouding bevolen.

 

Verdachte met enkelband verkoopt drugs

Regio Centrum - Ook op zaterdag 15 januari kon het WOT Centrum een dealer vatten. De verdachte van 26 jaar was drager van een enkelband. Bij een huiszoeking kon de politie 28 dosissen marihuana, geld, verpakkingsmateriaal en een weegschaal aantreffen. De aanwezige familieleden verstoorden de controle en de arrestatie waarna ook nog twee andere mannen (21 en 25 jaar) gearresteerd werden wegens slagen aan de politie. 

 

Dealer betrapt in uitgaansbuurt

Regio West - Nog op zaterdag heeft het wijkondersteuningsteam (WOT) van de regio West een straatdealer gearresteerd. De man van 30 bleek in bezit van 50 gram cocaïne. De politie nam ook zijn fiets en meer dan 2 300 euro in beslag. De verdachte verblijft illegaal in het land en werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Een dag eerder kon de politie ook al een dealer in de boeien slaag in de Schoytestraat. Ook deze dertiger is voorgeleid bij de onderzoeksrechter. 

 

Gepubliceerd op:
17/01/2022
Categorie: