Politie Antwerpen onderzoekt verontrustend bericht UA | Politiezone Antwerpen

Current Size: 62.5%

Politie Antwerpen onderzoekt verontrustend bericht UA Printvriendelijke versie Send by email PDF version

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets

Update 16.20 uur

De aanwezigen in de gebouwen van de verschillende campussen worden buiten gelaten. Volg de instructies van de politie. Blijf niet ter plaatse hangen maar verlaat zo snel mogelijk de locatie! De politie houdt toezicht tijdens de uitstroom.

Update 14.50 uur

De situatie blijft onveranderd. Het onderzoek naar het dreigbericht gaat overminderd voort. Zolang het onderzoek loopt - en dat kan nog wel even duren - moet iedereen die zich op de campussen bevindt, binnen blijven. We laten ook niemand toe tot de campussen.

Update 13.50 uur

De politie voorziet extra toezicht op de campussen van de Universiteit Antwerpen. Er wordt niet geëvacueerd, maar we vragen aan iedereen op de universiteitscampussen om voorlopig binnen te blijven. We laten er ook niemand toe. Het onderzoek naar het bericht gaat onverminderd voort.

Eerste bericht: 13.15 uur

Politiezone Antwerpen is op de hoogte van een verontrustend bericht dat rondgaat via de sociale media. We nemen dreigingen altijd ernstig. We reageren gepast en startten een onderzoek. Waakzaamheid is op z'n plaats. Paniek is niet nodig.

 

Gepubliceerd op:
25/11/2019
Categorie: