Politie Antwerpen nog altijd trotse vriend van LGBT+-gemeenschap | Politiezone Antwerpen

Current Size: 62.5%

Politie Antwerpen nog altijd trotse vriend van LGBT+-gemeenschap Printvriendelijke versie Send by email PDF version

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets

Politie Antwerpen zal naar jaarlijkse gewoonte ook dit jaar opstappen in de Antwerp Pride, onder het motto #ProudToBeYourFriend. Voor het zesde jaar op rij kan je tijdens de Antwerp Pride op zaterdag 10 augustus geüniformeerde en niet-geüniformeerde medewerkers zien deelnemen aan de parade.

Naast deze erg zichtbare delegatie van ons korps, werken er nog veel medewerkers voor en achter de schermen om dit jaarlijks evenement in goeie banen te leiden en veilig te laten verlopen. Bovendien is dit jaar voor politie erg symbolisch, omdat de Pridebeweging 50 jaar geleden ontstaan is naar aanleiding van de Stonewall-rellen in New York.

Vandaag de dag staan we als politie helemaal anders tegenover de LGBT+-gemeenschap. Samen zorgen we ervoor dat deze editie van  de Antwerp Pride onvergetelijk wordt. Politie Antwerpen rekent ook op de deelnemers en sympathisanten om er een veilige editie van te maken: 

  • Heb geduld en respect bij eventuele controles 
  • Laat grote (rug)zakken thuis
  • Wees voorzichtig met glas 
  • Bij incidenten is het aangeraden nauwgezet de instructies van de hulpdiensten op te volgen

Op vrijdag 9 augustus zal PZA trouwens vertegenwoordigd zijn op de Pride Games 2019, waar een team HR-medewerkers tijdens kleurrijke battles zal proberen de regenboogvlag te veroveren. Om onze nieuwe employer branding en rekruteringscampagne te illustreren, zullen zij het ANDERS aanpakken.

Gepubliceerd op:
09/08/2019
Categorie: