Politie Antwerpen is ANDERS | Politiezone Antwerpen

Current Size: 62.5%

Politie Antwerpen is ANDERS Printvriendelijke versie Send by email PDF version

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets

Vandaag lanceert Politiezone Antwerpen haar nieuwe rekruteringscampagne met als slogan ANDERS. De Antwerpse politie presenteert zich als een moderne werkgever die tal van mogelijkheden, uitdagingen en ervaringen biedt. De campagne richt zich niet enkel op potentiële inspecteurs, maar ook op agenten, officieren en burgerpersoneel.

Een job bij de politie, Politie Antwerpen pakt het ANDERS aan. Het grootste lokale politiekorps van België is 24/7 in de weer voor de veiligheid van de bewoners en de bezoekers in haar stad. Met onder meer interventieploegen die rondrijden in mobiele kantoren en wijkpolitie die de vinger aan de pols houdt in de straten van de stad. Met speciaal opgeleide en uitgeruste snelleresponsteams en de gedreven onderzoekers van de lokale recherche biedt PZ Antwerpen een antwoord op de uitdagingen van de stad. De Antwerpse politie kan bovendien rekenen op ondersteuning door burgerpersoneel voor en achter de schermen. 

Politiemensen en burgerpersoneel

ANDERS is de opvolger van 'Wij hebben jou nodig', de slogan waarmee PZ Antwerpen de voorbije jaren kandidaat-inspecteurs heeft overtuigd om te kiezen voor een carrière bij de Antwerpse politie. Met ANDERS richt PZ Antwerpen zich niet alleen tot potentiële inspecteurs, maar ook op burgerpersoneel. Politiezone Antwerpen gaat zo de uitdaging aan om medewerkers aan te trekken die de goede werking van de organisatie mee willen verwezenlijken. Mensen die bewust kiezen om te werken in een grootstad, mensen met een hart voor Antwerpen, haar bewoners en bezoekers. 

Het nieuwe mastergebouw aan Post X in Berchem symboliseert de koers die PZ Antwerpen vaart als modern en innoverend korps.

In het straatbeeld en online

De komende maanden zal ANDERS in het Antwerpse straatbeeld opduiken. De campagnefilm zal ook op sociale media opduiken en getoond worden in Antwerpse cinemazalen. Op die manier wil PZ Antwerpen een breed publiek bereiken van alle leeftijden en verschillende profielen aanspreken. Ook interesse om het eens ANDERS aan te pakken? Voor meer informatie kan je steeds terecht op www.politieantwerpen.be/jobs.

Gepubliceerd op:
30/07/2019
Categorie: