Opsporingsbericht: wie herkent deze jongemannen? | Politiezone Antwerpen

Current Size: 62.5%

Opsporingsbericht: wie herkent deze jongemannen? Printvriendelijke versie Send by email PDF version

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets

De recherche van Politiezone Antwerpen voert een onderzoek naar een ernstig geval van slagen en verwondingen aan de Brialmontlei in Berchem. De feiten speelden zich af in oktober 2018. Een jongeman liep zware verwondingen op nadat hij enkele rake klappen had gekregen van een andere jongeman. Ook de vriend van de dader wordt opgespoord.

In de nacht van vrijdag 12 oktober op zaterdag 13 oktober 2018 werd een jongeman rond 4.10 uur in het aangezicht geslagen. Dat gebeurde met een metalen fietsslot. De jongen werd met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De feiten

Iets voor de feiten plaatsvonden, fietste het slachtoffer met twee andere personen aan het kruispunt van de Van Eyckei met de Rubenslei. Ze kruisten daar twee andere jongemannen met hun fiets. Er ontstond een woordenwisseling tussen de vijf jongeren en in de Brialmontlei nam een jongeman zijn fietsslot en sloeg hiermee op het oog van het slachtoffer waardoor die op de grond viel. Daarna fietste de dader en zijn vriend weg in de richting van de Belgiëlei en de Plantin en Moretuslei.

Beschrijving

De dader

De dader wordt omschreven als een blanke jongeman van 18 jaar oud. Hij heeft bruin haar, is 1m75 groot en normaal gebouwd. Op het moment van de feiten droeg hij een witte trui, witte basketschoenen en een lichtje jeansbroek.

De vriend van de dader

De tweede persoon heeft ongeveer dezelfde leeftijd als de dader. Hij is fel blond, normaal gebouwd en droeg een donkergrijze jeans met een zwarte trui en zwarte bomberjacket.

Laat het de politie weten

Heb je informatie over de twee personen die beschreven worden? Laat het dan aan de politie weten. Dat kan op het gratis nummer 0800 30 300 of via het e-mailadres: opsporingen@police.belgium.eu. Je kan natuurlijk ook op de Blauwe Lijn terecht via 0800 123 12.
Mochten de betrokkenen zichzelf herkennen, worden ze gevraagd om zich te melden bij de politie.

 

 

Gepubliceerd op:
30/01/2019
Categorie: