Oproep naar getuigen | Politiezone Antwerpen

Current Size: 62.5%

Oproep naar getuigen Printvriendelijke versie Send by email PDF version

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets

Gisterenavond lanceerde de lokale recherche van de Antwerpse politie en het Openbaar Ministerie van Antwerpen in het VTM-programma Faroek een oproep naar mogelijke getuigen van feiten in Boechout. Een meisje werd tijdens een fuif slachtoffer van een verkrachting. De Antwerpse politie vraagt aan iedereen die foto's of filmpjes heeft van die bewuste avond om deze door te sturen.

Vrijdagavond 14 september werd een meisje uit Antwerpen tijdens de Park Party in Boechout het slachtoffer van een verkrachting door een onbekende man. De lokale recherche jeugd van de Antwerpse politie is bezig met het onderzoek. Om een beter zicht te krijgen op de feiten lanceert de politie een oproep naar mogelijke getuigen die aanwezig waren op de fuif. Ook het VTM-programma Faroek riep gisterenavond op om de politie van bijkomende informatie te voorzien.

Foto's en filmpjes

De recherche vraagt aan iedereen die beschikt over foto's of filmpjes van de bewuste avond om deze door te sturen naar de politie. Ook wie iets verdachts heeft opgemerkt, kan contact opnemen met de onderzoekers. Dat kan via deze link. Door zoveel mogelijk beeldmateriaal te verzamelen wil de recherche een beter zicht krijgen op de aanwezigen tijdens de fuif om zo een mogelijke verdachte te indentificeren. De aflevering van Faroek, waar het onderzoek uit de doeken wordt gedaan, kan je bekijken via deze link.

Gepubliceerd op:
21/11/2018
Categorie: