Oproep naar beelden ernstige overlast nieuwjaarsnacht in Antwerpen | Politiezone Antwerpen

Current Size: 62.5%

Oproep naar beelden ernstige overlast nieuwjaarsnacht in Antwerpen Printvriendelijke versie Send by email PDF version

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets

Heb je beelden van ernstige overlast tijdens de nacht van oud op nieuw? Een team van onze lokale recherche kan er dan wellicht mee aan de slag om de verantwoordelijken van zware feiten te identificeren.

Ook al beschikt Politiezone Antwerpen over heel wat beeldmateriaal van ernstige overlast op het openbaar domein en vernielingen tijdens oudejaarsavond en -nacht, zijn extra beelden van particuliere camera’s, gsm’s … welkom. Het gaat dan over beelden van ernstig vandalisme en gevaarlijk gedrag waarbij schade werd berokkend of mensen fysiek in gevaar werden gebracht. Om de onderzoekscapaciteit zo gericht mogelijk te kunnen investeren, zoeken we specifiek enkel naar beelden van verdachten die zware (overlast)feiten plegen.
Mensen die menen over dergelijke beelden te beschikken, nemen contact op met de Blauwe Lijn van Politie Antwerpen op 0800 123 12. Daar worden je gegevens genoteerd, samen met alle nuttige informatie die de onderzoekers in eerste instantie nodig hebben. Het team van de lokale recherche dat dit dossier onderzoekt, zal dan rechtstreeks contact opnemen om de aard, inhoud en locatie van de beelden te bespreken en de overdracht aan politie te regelen. 
Om onze systemen niet nodeloos te belasten wordt gevraagd geen beelden rechtstreeks naar politie te mailen, zolang de speurders geen contact met je hebben opgenomen.

Gepubliceerd op:
03/01/2020
Categorie: