Nieuw seizoen Politie 24/7: spannende interventies en emotionele getuigenissen | Politiezone Antwerpen

Current Size: 62.5%

Nieuw seizoen Politie 24/7: spannende interventies en emotionele getuigenissen Printvriendelijke versie Send by email PDF version

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets

Het nieuwe seizoen van Politie 24/7, vanaf januari te zien op Eén, geeft een inkijk in de werking van verschillende kantoren en afdelingen van ons korps.
 

Met vaste camera’s, bodycams en cameraploegen werd er bijna een jaar lang gefilmd in onze kantoren, in de combi’s van de interventieploegen, bij wijkteams, de verkeerspolitie, de arrestatie-eenheid, de mobiele eenheid, de gerechtelijke afhandeling, het fietsteam Orida, bij het drugsondersteuningsteam, het wijkondersteuningsteam, en in de telecommandokamer: het zenuwcentrum van Politiezone Antwerpen van waaruit alle interventies worden aangestuurd. 

Antwerpse derby

Voor dit seizoen kregen de makers van de reeks de uitzonderlijke toestemming om de volledige inzet te volgen bij een risicowedstrijd tussen Antwerp en Beerschot. Dit leverde interessante beelden achter de schermen op, van de werking van alle verschillende eenheden van Politie Antwerpen samen met de luchtsteun van de federale politie. De kijker observeert mee vanop de eerste rij wat er zich afspeelt in het korps.

Kijk mee

Het resultaat in dit nieuwe seizoen is verrassend: 14 afleveringen met een mix van spannende interventies en emotionele getuigenissen van een politiekorps dat ten dienste staat van Stad Antwerpen, met meer dan 530 000 inwoners en 175 nationaliteiten. Op 7 januari is er de eerste aflevering.
 

Gepubliceerd op:
19/12/2019
Categorie: