Gezocht: info over gewapende overval op Koningin Astridplein | Politiezone Antwerpen

Current Size: 62.5%

Gezocht: info over gewapende overval op Koningin Astridplein Printvriendelijke versie Send by email PDF version

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets

Politie en parket zijn op zoek naar drie mannen die worden verdacht van een gewapende overval op een goudhandelaar. De feiten speelden zich af op vrijdag 21 juni 2019 aan de bushalte op het Koningin Astridplein in Antwerpen. Herken je (een van) de verdachten? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de speurders.

De goudhandelaar werd op 21 juni om 13.55 uur overvallen aan de bushalte op het Koningin Astridplein in Antwerpen. Twee daders maakten zijn rugzak en trolley buit en vluchtten weg in de richting van de Van Schoonhovenstraat.

Verdachte 1

De eerste verdachte is normaal tot struis gebouwd. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een donkere broek, een donkere jas, donkere schoenen en een zwarte pet.

Verdachte 2

De tweede verdachte is ongeveer 1m80 lang en mager. Hij droeg een blauwe jeans, een zwart T-shirt met het opschrift 'Adidas', zwart-witte sportschoenen en een zwarte pet.

Verdachte 3

Een derde persoon volgde de man voor de feiten. Hij heeft een baard, droeg zwarte kleren, zwarte schoenen met witte zolen, een zwarte pet en een zonnebril.

Denk je iemand te herkennen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de politie. Bel het gratis nummer 0800 30 300 of mail naar opsporingen@police.belgium.eu. Discretie wordt gegarandeerd.

Gepubliceerd op:
19/09/2019
Categorie: