Feestelijke opening politiekantoor Statiestraat op 24 mei | Politiezone Antwerpen

Current Size: 62.5%

Feestelijke opening politiekantoor Statiestraat op 24 mei Printvriendelijke versie Send by email PDF version

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets

Het splinternieuwe politiekantoor aan de Statiestraat 44 zet op zaterdag 24 mei zijn deuren open voor de buurtbewoners. Tussen 10 en 17 uur kunt u de nieuwe locatie verkennen bij een hapje en een drankje. 

U kunt eveneens van de gelegenheid gebruik maken een babbeltje te slaan met de wijkagent of preventietips in te winnen om uw woning beter te beveiligen. Wie met de fiets komt, kan meteen ook de fietsgraveerder aan het werk zetten. Mag het voor u iets meer zijn? Neem dan plaats in onze crashwagen en ondervind aan de lijve wat de impact is van kop-staartaanrijdingen.

Het politiekantoor in de De Wittestraat in Berchem sluit voorgoed de deuren op 21 mei, vanaf 23 mei is het kantoor in de Statiestraat operationeel. op 22 mei verhuizen onze medewerkers en kunt u dus in geen van beide kantoren terecht. Via de kantorenpagina op onze website kunt u nagaan welke andere politiekantoren u in uw buurt kunt vinden.

Enkel het adres verandert, telefoon- en faxnummer verhuizen mee vanuit de De Wittestraat. U kunt terecht op 03 287 64 11. Faxen kan naar 03 287 64 40.

Gepubliceerd op:
19/05/2014
Categorie: