Auto-inbreker opgepakt | Politiezone Antwerpen

Current Size: 62.5%

Auto-inbreker opgepakt Printvriendelijke versie Send by email PDF version

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets

Vannacht, om 3.30 uur, hoorde een bewoner van de Greinstraat een luide knal op straat. Toen hij ging kijken zag hij een onbekende man bij een geparkeerde wagen staan. Die man boog zich voorover in het voertuig en nam er enkele spullen uit. De verdachte reed dan op de fiets weg richting De Coninckplein. De getuige belde de politie en hij gaf een goede beschrijving van de verdachte.

Inspecteurs van de politie zagen in de Delinstraat een man die aan de beschrijving voldeed. Hij kwam aangestapt met een fiets aan de hand. Hij liet die fiets vallen. Hij liet ook nog een trui achter. De verdachte liep te voet weg via de Dambruggestraat. Er volgde een korte achtervolging te voet tot in de Carnotstraat. Daar liep de verdachte een nachtwinkel binnen. Vanop straat zag één van de inspecteurs hoe de verdachte zijn pet wegmoffelde achter een ijskast en een kabel van een gps verstopte achter enkele zakken chips. De verdachte werd in de winkel gearresteerd. De verborgen spullen werden in beslag genomen.

De 27-jarige verdachte ontkende dat hij bij de auto-inbraak was betrokken. De trui en de gps-kabel had hij op straat gevonden. Hij bleef gearresteerd. Hij werd inmiddels voorgeleid op het gerechtshof.

Gepubliceerd op:
17/06/2013
Categorie: