3 wijkkantoren tijdelijk gesloten voor werken | Politiezone Antwerpen

Current Size: 62.5%

3 wijkkantoren tijdelijk gesloten voor werken Printvriendelijke versie Send by email PDF version

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets

Vanaf volgende week zijn een aantal wijkkantoren van Politiezone Antwerpen tijdelijk gesloten voor aanpassingswerken. De kantoren van de Kioskplaats in Hoboken, het Kristus-Koningplein in Ekeren en de Turnhoutsebaan in Borgerhout krijgen een nieuwe inkom, met aandacht voor de veiligheid van de bezoeker en het personeel.

De komende weken wordt gewerkt aan het onthaal van drie wijkkantoren van Politiezone Antwerpen. Tijdens de werken zijn de drie kantoren gesloten voor bezoekers:

  • Het kantoor van de Kioskplaats in Hoboken is gesloten van maandag 28 oktober tot maandag 25 november. Burgers kunnen terecht in de Doornstraat in Wilrijk of in het kantoor op de Sint-Bernardsesteenweg (2020).
  • Het kantoor op het Kristus-Koningplein in Ekeren is gesloten vanaf maandag 4 november tot en met vrijdag 29 november. Burgers kunnen 24/7 terecht in het kantoor op de Noorderlaan (2030).
  • Het kantoor op de Turnhoutsebaan in Borgerhout sluit tussen maandag 11 november en vrijdag 20 december. Burgers kunnen terecht in het kantoor aan de Handelsstraat (2060) of in de Unolaan te Deurne.

De werken kaderen in een betere beveiliging van de wijkkantoren, in het belang van het personeel en van de bezoekers. Naar analogie met het kantoor op de Noorderlaan worden de kantoren voorzien van een veiligheidssas.

Gepubliceerd op:
25/10/2019
Categorie: