170 boetes voor foutparkeerders aan Sinksenfoor | Politiezone Antwerpen

Current Size: 62.5%

170 boetes voor foutparkeerders aan Sinksenfoor Printvriendelijke versie Send by email PDF version

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets

In het startweekend van de Sinkenfoor heeft de politie 170 voertuigen beboet omdat ze verkeerd geparkeerd stonden. Een aantal verhinderden de doorgang voor de brandweer. Sommige bestuurders hadden hun auto op de stoep of op een mindervalidenplaats geparkeerd. De politie vraagt om je auto altijd op een correcte en veilige manier te parkeren.

Tijdens het openingsweekend van de Sinksenfoor heeft het verkeersondersteuningsteam van de regio City gecontroleerd op foutparkeerders in de omgeving. Niet minder dan 170 voertuigen werden in overtreding genomen.

Foutparkeerders

De meesten namen het niet te nauw met de regels en parkeerden op de verhoogde berm. Maar er waren ook asociale bestuurders die hun voertuig op een plaats parkeerden voor mensen met een handicap. Twee voertuigen werden om die reden getakeld.

Houd brandgangen vrij

In de zogenaamde 'brandgangen' stonden vier voertuigen in de weg voor mocht er brand uitbreken. Die werden getakeld. Een andere werd er beboet. In de Familiestraat stonden vier voertuigen op de stoep geparkeerd. Ook die werden verwijderd door de takeldienst.

Kom je naar de kermis? Parkeer sociaal

We roepen bezoekers van de Sinksenfoor op om steeds correct te parkeren om ieders veiligheid te kunnen blijven waarborgen en de hinder in de omgeving zoveel mogelijk te beperken.

Gepubliceerd op:
11/06/2019
Categorie: