Verschillende dealers gevat | Politiezone Antwerpen

Current Size: 62.5%

Verschillende dealers gevat Printvriendelijke versie Send by email PDF version

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets

Verschillende teams van de Antwerpse politie konden de voorbije dagen dealers arresteren.

In de omgeving van de Kielsevest werd door het wijkondersteuningsteam van de regio Centrum een koppel opgemerkt dat kort contact maakte met een man in een woning en daarna de plek verliet. Ze hadden net ketamine gekocht. Er werd een huiszoeking uitgevoerd bij de vermoedelijke koper, daar werd nog een tweede verdachte aangetroffen. Er werden in toaal 28 xtc-pillen, 735 gram ketamine, 338 gram marihuana en een kleine hoeveelheid mdma aangetroffen. Er werd ook 2 815 euro cash in beslag genomen. De twee mannen van 23 werden voorgeleid.

Hetzelfde team organiseerde in het kader van een onderzoek ook een huiszoeking in de Ger Schmookstraat. Daar werd een man van 25 gearresteerd. Bij hem thuis werd 732 gram marihuana, 18 gram hasj en 2 525 euro cash gevonden.

Het wijkodnersteuningsteam van de regio West hield na een tip toezicht in de Vekestraat. Er werd een mogelijke deal opgemerkt. Bij de huiszoekingen die daarop volgden werd een elektrische fiets, 35 gram cannabis, meerdere gsm-toestellen en een kleine hoeveelheid cash geld in beslag genomen. Een 35-jarige man wordt voorgeleid.

Het drugsondersteuningsteam merkte dan weer een deal op in de Lange Lobroekstraat. Een man was kort ingestapt in een voertuig en wandelde na een opmerkelijk korte rit weer verder. Er werd in totaal 73,5 gram cannabis en 5 000 euro cash in beslag genomen. Ook de wagen van de dealer (47) werd in beslag genomen.

 

27/07/2020