Man verkoopt drugs met zoon op achterbank | Politiezone Antwerpen

Current Size: 62.5%

Man verkoopt drugs met zoon op achterbank Printvriendelijke versie Send by email PDF version

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets

Het wijkondersteuningsteam van de regio Centrum hield het voorbije weekend toezicht op een mogelijke dealer die al eerder tegen de lamp liep. In de Lange Batterijstraat stelden ze een vermoedelijke drugsverkoop vast en gingen ze over tot controle. In zijn voertuig werden 17 dosissen cocaïne aangetroffen. Op de achterbank zat zijn tweejarige zoon. Ook de koper werd gecontroleerd, hij had nog 3 jaar gevangenisstraf openstaan en werd meegenomen naar de gevangenis. De verkoper werd aangehouden.

Het voorbije weekend kon het WOT ook in de Gemeentestraat een dealer vatten. Ze konden een koper onderscheppen die de persoon aanwees bij wie hij drugs had gekocht. De verkoper werd gecontroleerd en had 8 dosissen cocaïne op zak. De 45-jarige man werd aangehouden.

Tot slot kon het wijkondersteuningsteam van de regio Noord een bestuurder van een bromfiets controleren. De bromfiets was niet verzekerd, niet ingeschreven en de kentekenplaat bleek gestolen. Het voertuig werd in beslag genomen. Tot slot had de bestuurder ook geen rijbewijs en had hij drugs en 5 gsm-toestellen op zak. De 16-jarige bestuurder werd in Merksem gearresteerd.

13/05/2019